Pamukkale'de Ayak Tenisi Turnuvasi Basliyor

Denizli’de, Pamukkale Belediyesinin organizatörlügünde, geçtigimiz yil oldugu gibi bu yil da 30 Agustos Zafer Kupasi Ayak Tenisi Turnuvasi düzenlenecek. Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, turnuvaya tüm gençleri davet ederek, turnuva sonunda dereceye giren takimlarin Türkiye Kupasi’nda ilimizi temsil edecegini belirtti.



Son yillarda spor alaninda atilim gerçeklestiren Pamukkale Belediyesi, gençleri spora tesvik etmek adina sporun her bransina destek vermeyi sürdürüyor. Ülkemizde yeni spor branslarindan olan ayak tenisine Pamukkale Belediyesi ilk günden bu yana destek veriyor. Denizli’de ilk defa, 2021 yilinda Pamukkale Belediyesi’nin ev sahipliginde düzenlenen turnuvalarla adini duyuran ayak tenisi, son zamanlarin popüler spor branslari arasina girmeyi basardi.

Pamukkale Belediyesinin destegi sürüyor

Pamukkale Belediyesi, bu yil da 30 Agustos Zafer Kupasi Ayak Tenisi Turnuvasi ile ayak tenisine destegini sürdürecek. 28-29 Agustos 2022 tarihlerinde gerçeklesecek olan turnuvaya basvurulara son gün 27 Agustos 2022 olarak belirlendi. Katilacak her sporcunun 18 yas ve üzeri olmasi gerektigi turnuvaya basvurular belediye telefonu üzerinden yapilacak ve her takim 3 as, 1 yedek olmak üzere 4 sporcudan olusabilecek. Pamukkale Belediyesi’nin organizatörlügünde düzenlenen 30 Agustos Zafer Kupasi Ayak Tenisi Turnuvasi sonunda dereceye giren takimlar, Ayak Tenisi Türkiye Kupasi’nda Denizli’yi temsil etme hakkina kavusacak.

“Gençlerimizin sporla ilgilenmesi önemli”

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, sporun ve sporcunun degerini bilerek hareket ettiklerini ifade ederek, “Gençlerimizin spora yönlendirilmesine her zaman destek verecegiz” dedi.

Belediye Baskani Avni Örki, “Bu yil ikincisini düzenleyecegimiz 30 Agustos Zafer Kupasi Ayak Tenisi Turnuvasi hem ilçemiz hem de ilimiz açisindan önemli. Iki gün sürecek turnuva sonunda, dereceye giren takimlarimiz Türkiye Kupasi’nda ilimizi temsil etme hakkina sahip olacaklar. Gençlerimizin sporla ilgilenmesi önemli. Egitim hayatinin bir parçasi olarak gördügümüz spor, gençlerimizi olumsuz aliskanlardan uzak durmalarina destek oluyor. Bu bilinçle, spora ve sporcuya desteklerimizi sürdürecegiz. 30 Agustos Zafer Kupasi Ayak Tenisi Turnuvasi’na katilacak takimlarimiza da simdiden basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA