Koçarli Belediyespor'dan Transfer Atagi

Aydin Süper Amatör Lig takimlarindan Koçarli Belediyespor, transfer atagi yaparak kadrosuna kattigi 15 futbolcu ile yeni sezon için anlasma yapti.



Koçarli Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen imza törenine Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Kulüp Baskani Timur Yüksel, Koçarli Belediye spor Antrenörü Hizir Balci, ve yönetim kurulu üyeleri katildi.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çikmayi hedefleyen Koçarli Belediyespor, güçlü bir kadro olusturmak için transfer çalismalarina basladi.

Transfere yogunlasan Kulüp Baskani Timur Yüksel ve yönetimi, iç transferde 4, dis transferde ise 11 olmak üzere toplam 15 futbolcuyu renklerine bagladi.

Koçarli Belediyespor Kulübü anlastigi stoperler Oguz Kagan, Alim Dönmez ve Mertcan Tasçi, forvetler Tanju Kalkan, Mehmet Çakaloglu ve Gürkan Efe, orta sahalar Ilyas Yildiz, Yusuf Akoglan, Mustafa Golgir, Samet Sert ve Cevdet Topçu, sag bek Yusuf Atis, sol açik Hilmi Nalbatoglu, sol bek Mehmet Sepetçi ve sag açik Hakki Gemici için imza töreni düzenledi.

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Koçarli Belediyespor Kulübü Baskani Timur Yüksel ve yönetiminin hazir bulundugu törende oyuncular, kendilerini Koçarli Belediyespor’a baglayan sözlesmeye imza atti.

Imza töreninde konusma yapan Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Koçarli Belediyespor’a sampiyonluk yolunda basarilar dileyerek, "Takimimiza transfer ettigimiz oyuncularimizin azimle, kararlilikla sampiyonlugu gögüsleyeceklerinden hiçbir süphem yok. Biz transfer görüsmelerinde zaten kendilerinden sampiyonluk sözü aldik. Hatasiz, kazasiz bir futbol sezonu olmasini diliyorum" dedi.

Koçarli Belediyespor Kulübü’nün sadece futboldan ibaret olmadiginin altini çizen Baskan Kaplan, kulüp bünyesinde çocuklarin 16-17 bransta spor yapma imkanina sahip oldugunu dile getirdi. Kaplan, gençleri kötü aliskanliklardan uzak tutmada, spora büyük önem verdiklerini ifade etti.

Daha önceki sezonlarda BAL ve Aydin Süper Amatör Lig’inde kendisini kanitlayan oyunculari transfer ettiklerini belirten Kulüp Baskani Timur Yüksel de, "Hedefimiz sampiyonluk. Sahada iyi mücadele edecegiz ve ahlakli bir sekilde ligi tamamlayacagiz. Sporcu arkadaslarimiza güveniyoruz, baskanimizin da destegi arkamizda. Iyi bir sezon geçirmeyi diliyorum. Diger takimlara da basarilar diliyorum.

Futbolcular adina konusan Koçarli Belediyespor’un kaptani Alim Dönmez, “Koçarli Belediyespor’da futbolcu arkadaslarimiz ile günümüz. Ilk günden itibaren sampiyonluk kelimesinin geçmesi, bizi onure ediyor. Buna da inandiran yine bizler olduk. Daha önceki senelerde diger ilçelerde de sampiyonluk yasadik. Geçen sene de Aydinspor’da namaglup sampiyon olduk. O ekipten de oyuncularimiz var. Diger takimlardan da elit oyuncularimizi kadromuza kattik. Destegi için Belediye Baskanimiz Nedim Kaplan’a tesekkür ediyoruz. Koçarli Belediyespor’a sampiyonlugu getirip, BAL’da temsil edecegiz. Yeni sezon hayirli ve ugurlu olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA