Findikpinari Zafer Kupasinda Yari Final Eslesmeleri Belli Oldu

İçel Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘Mahallelerarasi Geleneksel Findikpinari 30 Agustos Zafer Kupasi’nda çeyrek final karsilasmalari sona erdi. 8 takimin katildigi çeyrek final karsilasmalarinin sona ermesi ile birlikte, kupa yari finalinde eslesen 4 takim final mücadelesi için ter dökecek.

30 Agustos Zafer Bayrami dolayisi ile düzenlenen ‘Mahallelerarasi Geleneksel Findikpinari 30 Agustos Zafer Kupasi’nda çeyrek final karsilasmalari sona erdi. Çok sayida futbolseverin yogun ilgi gösterdigi karsilasmalari İçel Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter yardimcilari Hasan Gökbel ile Serdal Gökayaz, İçel Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskani Emrullah Taskin ve çok sayida muhtar takip etti. 26 takimin katilimi ile baslayan turnuvada, çeyrek finale kalan 8 takim hafta sonu gerçeklesen karsilasmalarda, yari final bileti için mücadele etti. Ilk gün mücadeleleri çerçevesinde A Grubu birincisi Arslanköy Mahallesi, B Grubu’nu ikinci olarak tamamlayan Eski Mezitli Mahallesi ile karsilasti. Eski Mezitli Mahallesi bu karsilasmadan 3 -2 galip ayrilarak yari finale adini yazdiran ilk takim oldu. Hemen arkasindan oynanan A Grubu ikincisi Gökçebelen Mahallesi ile B Grubu birincisi Degirmençay Mahallesi arasindaki karsilasmayi ise Gökçebelen Mahallesi 2-0 kazandi. Çeyrek final karsilasmalarinin ikinci gününde ise C Grubu’ndaki mücadelesini birinci olarak tamamlayan Kuyuluk Mahallesi ile D Grubu ikincisi Karahacili Mahallesi arasinda oynanan karsilasmanin normal süresi 1–1 berabere tamamlandi. Esitligin bozulmamasi üzerine yapilan penalti atislarini kazanan Kuyuluk Mahallesi, yari finale adini yazdiran üçüncü takim oldu. Son olarak oynanan C Grubu ikincisi Uzunkas Mahallesi ile D Grubu’nu birinci olarak tamamlayan Karaisali Mahallesi arasindaki mücadeleyi 3–0 kazanan Uzunkas Mahallesi, yari finalde mücadele edecek dördüncü ve son takim oldu.

Çeyrek final karsilasmalarinin tamamlanmasinin ardindan, yari finale yükselen takimlar arasindaki eslesmeler de belli oldu.

27 Agustos’ta gerçeklesecek yari final karsilasmalarinda Eski Mezitli Mahallesi ile Gökçebelen Mahallesi karsi karsiya gelirken, Kuyuluk Mahallesi ile Uzunkas Mahallesi mücadele edecek.

Yari final karsilasmalarinin sona ermesinin ardindan ise turnuvanin final mücadelesi 30 Agustos’ta oynanacak.

Kaynak: İHA