Eskisehir 2. Ulusal Yunus Emre Hentbol Turnuvasi'na Hazirlaniyor

Mihaliççik Spor Erkekler Hentbol Takimi’nin Süper Lig’e yükselmesi ile geçen yil Eskisehir’de düzenlenen Yunus Emre Hentbol Turnuvasi’ni bu yil tekrar devam ettirme karari verildigi açiklandi.

Mihaliççik Ilçe Belediye Baskani Çorum, 27-28-29-30 Agustos tarihlerinde düzenlenecek 2. Ulusal Yunus Emre Hentbol Turnuvasinda, Istanbul Beykoz Belediyesi, Bursa Nilüfer Belediyesi, Mugla Köycegiz Belediyesi, Hatay Büyüksehir Belediyesi ve Mihaliççik Spor ’un mücadelede edecegini aktardi. Baskan Çorum, “Bu takimlari kentimizde misafir etmekten gurur duyuyoruz" dedi.



“Eskisehir’e 35 yil sonra bir sampiyonluk daha yasatmak istiyoruz”

Geçen sezon namaglup olarak önce Süper Lig’e çiktiklarini vurgulayan Mihaliççik Spor Erkekler Hentbol Takimi Antrenörü Hüseyin Tascan ise, “Eskisehir’in hentbol ile olan bagini ve geçmisini biliyoruz. Hentbol, burada çok sevilen bir branstir. Süper Lig’de tek olmamiz, bize ayri bir sorumluluk yüklüyor. Genç ve dinamik bir ekimiz var. Bunun altini çizerek söylüyorum, yas ortalamamiz epey genç. Bu ekibi kurarken, sadece bu sezona göre hareket etmedik; gelecege de yatirim yaptik. Maçlarimizi seyredenlerin büyük keyif alacagini düsünüyorum. Ayni zaman da biz mücadele ederken keyif almak istiyoruz. Sporun gerektirdigi en dogru seyi sahaya yansitacagiz. Eskisehir’e 35 yil sonra bir sampiyonluk daha yasatmak istiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA