Ergene Velimesespor'dan Transfer Taarruzu

2022-2023 sezonunda Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta boy gösterecek olan Tekirdag’in profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimesespor yeni sezon öncesi adeta transfer harekati gerçeklestiriyor.

Ligin baslamasina kisa bir süre kala Özgür Saglam ve ekibinin elini tasin altina koyarak yeniden göreve gelmesinin ardindan teknik ekibin görüsleri dogrultusunda baslayan transfer çalismalari hizla devam ediyor.

Transfer dönemine kaptan Fatih Dilek ile yeniden anlasarak baslayan Ergene Velimesespor ardindan ilk transferi süper lig ekibi Istanbul Basaksehir FK formasi giyen 19 yasindaki santrafor Efecan Barlik’i kiralik olarak kadrosuna katti.

Yeni dönemde kadro planlamasinda yer vermeyi düsündügü isimlerle görüserek transferleri spor kamuoyu ile paylasan mavi beyazlilar, geçtigimiz sezon Diyarbekirspor takiminin kalesini koruyan profesyonel liglerin tecrübeli ismi Salih Senbas’a kalesini teslim etti.

68 Aksaray Belediyespor ile geçtigimiz sezon play-off oynama basarisi gösteren orta saha oyuncusu Ahmet Tuna Akil, profesyonel liglerde sayisi maçi bulunan geçtigimiz sezon ligde 4 gol atma basarisi da gösteren stoper Kerim Bölük, geçtigimiz sezon Serik Belediyespor formasi giyen, TFF 3. Lig’de Tarsus Idman Yurdu ile sampiyonluk yasayan basarili sol bek Ibrahim Hirçin, geçtigimiz sezon Arnavutköy Belediyespor formasi giyen ve play-off finalinde kaydettigi son dakika golü ile takimina sampiyonluk kazandiran daha önce de Menemenspor ve Turgutluspor formalari ile sampiyonluk sevinçleri yasamis olan tecrübeli orta saha oyuncusu Samet Günhan, Galatasaray, Alanyaspor ve Basaksehir altyapilarinda forma giymis, milli takimlarin yas katergorilerinde 20 maçta forma giyen 18 yasindaki genç orta saha oyuncusu Samet Halvaci, Trabzonspor altyapisinda yetisen geçtigimiz sezon Ispartaspor formasi giyen 23 yasindaki kanat oyuncusu Ahmet Hakan Sevinç, geçtigimiz sezon yine Ispartaspor takiminda forma giyen 23 yasindaki orta saha oyuncusu Akif Özerli ile 23 yasindaki basarili hücum oyuncusu Dogukan Öksüz 2022 - 2023 sezonunda mavi beyazli forma ile mücadele edecekler.

Yeni sezona 3 Eylül 2022 Cumartesi günü Velimese Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynayacagi Eynesil Belediyespoor maçi ile baslayacak olan Ergene Velimesespor hazirliklarini teknik direktör Özgür Saglam nezaretinde sürdürüyor.

Kaynak: İHA