Edwin Van Der Sar Açiklamasi 'Ahmetcan Genç Ve Hizli Bir Oyuncu'

Ajax CEO’su ve Hollanda futbolunun efsane ismi Edwin van der Sar, kura çekiminin ardindan Ahmetcan Kaplan hakkinda konusarak, “Ahmetcan genç ve hizli bir oyuncu” ifadelerini kullandi.

Istanbul’da gerçeklesen UEFA Sampiyonlar Ligi kura çekiminde Ajax’i temsilen hazir bulunan kulüp CEO’su Edwin van der Sar, kuranin ardindan Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulundu. A Grubu’nda Liverpool, Napoli ve Glasgow Rangers ile mücadele edecek olan Ajax’in grubunu degerlendirerek sözlerine baslayan Edwin van der Sar, “Önemli bir grup ve önemli bir gruptaki takimlarin önemli fantastik taraftarlari var. Tipki Türkiye’deki gibi taraftarlari var. Livepool, Napoli ve Rangers’la karsilasacagiz. Her zaman çok iyi atmosferleri olmustur. Uzun bir yol olacak. Istanbul çok fantastik bir sehir. Buraya mayis ayinda tekrar gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

“Ahmetcan genç ve hizli bir oyuncu”

Ajax’in Trabzonspor’dan transfer ettigi Ahmetcan Kaplan hakkinda da konusan Edwin van der Sar, “Ahmetcan Kaplan takibimizde olan bir oyuncuydu. Genç ve hizli bir futbolcu. Savunmanin saginda ve solunda oynayabiliyor. Onun için en iyisinin olmasini diliyorum. Kendisine en iyi dileklerimi sunuyorum, Ajax’in ilk Türk futbolcusu olmanin da gururunu yasiyor” dedi.

Türk takimlari ve Türkiye’deki genç oyuncular hakkinda da konusan Ajax CEO’su, “Türkiye her zaman bir futbol ulusu olmustur. Burada Sampiyonlar Ligi’nde oynamak her zaman zor olmustur. Genç oyunculara daha çok sans bulmaya basladi ve Türk takimlarinda ve takimlar daha güçlü sekilde dönecektir diye düsünüyorum” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA