Denizlispor, Manisa Deplasmaninda Puan Hesaplari Yapiyor

DENIZLI – A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Manisa deplasmaninda hedeflerinin sahadan iyi sonuçla ayrilmak oldugunu belirtti.



Spor Toto 1. Ligin 3 .haftasinda 27 Agustos Cumartesi günü deplasmanda Manisa FK ile karsilasacak olan A. Denizlispor, bu maçin hazirliklarini teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde Haluk Ulusoy Tesislerinde sürdürüyor. Geçen hafta kendi evinde oynadigi Çaykur Rizespor maçinda sahadan bir puanla ayrilan Yesil siyahlilar, Manisa deplasmanindan da puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarini yapiyor. Eksik oyuncularin fazlaligina ragmen hem Eyüpspor hem de Çaykur Rizespor maçlarinda iyi mücadele ettiklerini ifade eden teknik direktör Mesut Bakkal, "Ligin henüz basindayiz. Takimlarin oyun düzeni yavas yavas oturuyor. Bizim belli bir oyun anlayisimiz var. Rakip kim olursa olsun oyun sablonumuzu bozmadan mücadele etmeye çalisiyoruz. Ömer Sismanoglu, Djedje, Erdal Akdari, Özer Özdemir gibi önemli oyuncularimizi sakatliklari nedeniyle son maçta oynatamamamiza ragmen, sahada yer alan oyuncularimiz oyun anlayisimiza sadik bir sekilde ellerinden geleni yaptilar. Maç kazanilir, kaybedilir. Önemli olan, antrenmanlarda yaptiklarimizin sahaya yansimasi ve oyun disiplininden kesinlikle taviz verilmemesi. Bunu basardigimiz zaman sonuç da gelecektir. Ben ortaya koydugumuz mücadele ve oynama arzusundan memnunum. Eksiklerimizi giderdikçe ve sakat oyuncularimiz iyileserek takima katildikça daha iyi olacagiz. Sabir ve zaman en iyi silahimiz olmali" dedi.



Manisa FK maçinda da, ayni istek ve arzu ile ayni mücadele ruhunu sahaya yansitmaya devam edeceklerini ifade Mesut Bakkal, "Eksik oyuncu olmasi benim için mazeret degil. Eger sahada 11 kisiyle yer aliyorsak, isimlerin degil verilmesi gereken mücadelenin önemi var. Oyuncularimiza bunlari da anlatiyorum. Bu takimin soyunma odasina girip, bu formayi giyecek duruma gelen her oyuncu, sahada bu takimi basariya götürecek ekibin bir parçasi da olmustur. Basari; çok çalisan ve cesur olanlarin pesinde kosar. 2 Aydir çok çalisiyor ve her konuda kendimizi gelistirmek için ugrasiyoruz. Ligde kolay rakip de, kolay maç da yok. Sonuç elbette önemli ama bizi sonuca götürecek dogrulari yapmak daha da önemli. Manisa FK maçinda bize yakisan mücadeleyi ortaya koyarak puan ya da puanlarla dönmek için elimizden geleni yapacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA