Darica'da 9 Bransta 3 Bin 689 Ögrenci Egitim Aldi

Darica Belediyesi’nin çocuklarin yaz tatili boyunca sporla eglenceli ve kaliteli vakit geçirmelerini saglamak üzere hayata geçirdigi spor okullarinda bu yil 9 bransta 3 bin 689 ögrenci egitim aldi.

Darica Belediyesi’nin her yil gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenledigi spor okullari coskulu bir kapanis töreniyle sona erdi. Kapanis programina Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik ile birlikte ilçe protokolü ve çok sayida vatandas katildi.

Tevando, halk oyunlari, voleybol, basketbol, eglenceli atletizm, okçuluk ve futbol gibi 9 farkli bransta düzenlenen spor okullarinda 3 bin 689 ögrenci egitim aldi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programda Darica Belediyesi, Ilçe Spor Müdürlügü ve Ilçe Müftülügü’nün isbirligine düzenlenen 2. Camiler Arasi Futbol Turnuvasi’nda dereceye giren takim ve sporculara da madalyalari ve kupalari takdim edildi. Gençlere madalyalarini veren Baskan Muzaffer Biyik, kazanan sporculari tek tek tebrik etti.

"Canla basla çalisiyoruz"

’Spor kenti Darica’ anlayisiyla çalistiklarini ifade eden Biyik, "Göreve geldigimiz ilk günden itibaren spor sehri olma adina canla basla çalisiyoruz. Sizlerin gelecegini en iyi sekilde hazirlamak için büyük bir gayretle özveriyle hep birlikte gayret ediyoruz. Hep söyledigimiz gibi gençlik ve spor alaninda gerekeni yaptik yapmaya da devam ediyoruz. Her geçen gün gençlerimize, evlatlarimiza, yetenekli yavrularimiza, imkanlar sunmak, sportif faaliyetleri çesitlendirmek için çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Darica’mizin gençlerine en iyi imkanlari sunmak için yeni spor salonlarini bir bir hayata geçiriyoruz. Son olarak Nenehatun Amatör Spor Kompleksi’ni de açarak gençlerin hizmetine sunduk. Darica Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu önemsiyoruz. Ana amaçlarimizdan biri Darica’da her çocugumuzun, her gencimizin en az bir spor bransiyla ilgilenmesini arzuluyoruz" dedi.

Kaynak: İHA