Çaycumaspor'un Yeni Yönetimi Ilk Toplantisini Gerçeklestirdi

Zonguldak Deplasmanli Süper Amatör Lig takimlarindan Çaycuma Spor, yeni yönetim kurulu ile ilk toplantisini gerçeklestirdi.

Çaycuma Seka Sosyal Tesislerde gerçeklestirilen toplantiya Çaycuma Spor Kulübü Baskani Enes Eser ve yeni yönetimi katildi.

Çaycuma Veteranlar takimi ve Çaycuma Spor taraftari da destek olmak için katilim sagladi. 2022-2023 futbol sezonu öncesi yeni yönetim kurulunu olusturarak görev dagilimi gerçeklestiren Çaycuma Spor, teknik direktörünü ve takimla ilgili planlarini basin açiklamasiyla aktardi.

Açilis konusmasini gerçeklestiren Çaycuma Spor Kulübü Baskani Enes Eser, 25 Eylül 2022 tarihinde baslayacak olan futbol sezonu için transfer çalismalarina hemen baslayacaklarini ifade etti.

Baskan Eser, sözlerine su sekilde devam etti; “ Bu sezon için teknik kadro en önemli isti. Gelecekte profesyonel lige çikmasi için en önemli sey yönetim sonra teknik heyetti. Biz bunun çalismasini çok önceden hazirlamistik. Bazilari belki sehre bile gelmez dedigi, kariyeri basarilarla dolu Cüneyt Karakus’u teknik direktör olarak aramiza aldik. Hocamizla beraberinde yardimci antrenör olarak Suat Kerçin kardesimizde yer aldi. Tabi ki Caner Kir ve Dogukan Kasapoglu ile çalismaya devam ediyoruz. 1998 yilinda Bartin’da sampiyonluk yolunda çok büyük emekleri geçen ve aslen Çaycumali olan Ibrahim ve Ismail Ekmekçi’de Çaycumaspor için bizlerle olacak. Bundan sonraki hedeflerini siralayan Baskan Enes; “ Teknik heyetimizin çalismalari dogrultusunda camiamiza yakisir, sehrimize yakisir, karakteri düzgün, spor ahlaki düzgün bu takimi basariya götürecek çok güzel transferlerle insallah bundan sonra karsinizda olacagiz. Çaycuma halkimiza taraftarimiza hayirli, ugurlu olsun” dedi.

Çaycumaspor’da Cüneyt Karakus dönemi baslarken, teknik direktör herkese tesekkür ederek basarili dönem olacaginin sinyalini verdi. 56 yasinda UEFA Pro-lisans diplomasina sahip olan teknik direktör Karakus, 1. Lig takimlarindan Boluspor, Bayrampasaspor, Erzincanspor ve Bartinspor’la çalisti. Ayrica yurt disinda da spor kariyerini devam ederken Pacific Heroes FC, Heart Of Lions, KS Besa Kavage ve FC Pacific Heroes takimlarini da çalistirdi. Yapilan toplanti sonrasi günün anisina hatira fotografi çekilerek, Çaycumaspor taraftari tarafindan Baskan Eser’e forma ve atki hediye edildi.

Kaynak: İHA