Belediye Kütahyaspor Teknik Heyeti'nden Vefa Örnegi

Belediye Kütahyaspor Teknik Heyeti büyük bir vefa örnegi göstererek, eski futbolculari Ömer Özbay’i tedavi gördügü Toplum Ruh Sagligi Merkezi’nde ziyaret ettiler.

Kütahyaspor’da oynadigi yillarda “Firtina Ömer” olarak bilinen Ömer Özbay, kaybettikleri bir maçin sonunda çok üzülmüs ve o gün hastalanip futbolu birakmak zorunda kalmisti.

Bunu ögrenen Belediye Kütahyaspor Teknik Heyeti Kütahya Toplum Ruh Sagligi Merkezinde tedavisi süren Ömer Özbay’i ziyaret ederek imzaladiklari Belediye Kütahyaspor formasini kendisine hediye ettiler. Ayrica ömür boyu maçlara ücretsiz girme hakkini vererek gönülleri fethettiler.

Bu anlamli ziyaretten çok mutlu olduklarini söyleyen TRSM sorumlusu Ali Ekber Çinar, ”Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü Ismail Güldüren ve ekibine öncelikle çok tesekkür ederiz. Spor camiasinda tüm Türkiye’ye örnek olabilecek davranislarindan dolayi Belediye Kütahyaspor camiasiyla ne kadar gurur duysak azdir. Toplum Ruh Sagligi Merkezine kayitli olan üyemiz Ömer Özbay Futbolculuk geçmisinde yasadigi saglik sorunlari nedeniyle futbol hayatini devam ettiremedi. Üyemizi ziyaret etmeleri ve ona forma hediye etmeleri bizleri çok mutlu etti. Ruhsal engeli olan kisilere de sahip çikilmasi deger verilmesi gerektigi dersini verdikleri için teknik heyete sonsuz tesekkür ediyorum. Iyi ki varsiniz” dedi.

Kaynak: İHA