Bayan Hentbolculardan Iki Günde Iki Hazirlik Maçi

Hentbol Kadinlar Süper Ligi’nde önümüzdeki sezona sampiyonluk parolasiyla hazirlanan Konyaalti Belediye Spor Kulübü Kadin Hentbol Takimi, Yenimahalle Belediyesi ile pes pese iki hazirlik karsilasmasi oynadi.

Yeni sezona dört kulvarda sampiyonluk parolasiyla hazirlanan Konyaalti Belediye Spor Kulübü Kadin Hentbol Takimi, bir baska Süper Lig takimi Yenimahalle Belediyesi ile iki hazirlik maçi oynadi. Mavi Kelebekler, Göynük Atatürk Kapali Spor Salonu’nda oynanan maçlardan ilkini 42-33, ikincisini de 31-26 skorlarla kazanmasini bildi. Yeni sezon hazirliklarini hazirlik maçlariyla sürdürerek eksiklerini görmek istediklerini ifade eden Antrenör Birol Ünsal, ‘’Milli Takimlarindan dönen oyuncularimizin da katilimiyla tam kadro çalisiyoruz. Önümüzdeki günlerde Izmir’de iki hazirlik karsilasmasi daha oynayacagiz. Böyle maçlarda bütün oyuncularimiza süre verip hepsinin son durumunu da görme imkanimiz oluyor’’ dedi.



Kupa Antalya’ya gelecek

Oynadiklari iki hazirlik karsilasmasinin kendileri açisindan güzel geçtigini söyleyen milli oyuncu Elif Sila Aydin, ‘’Kendi durumumuzu görmek ve hatalarimizi düzeltmek için bu karsilasmalar önemliydi. Yine yogun çalismalarimiza devam ediyoruz. Ayrica, bütün arkadaslarimi bu iki karsilasmada gösterdikleri performanstan dolayi tebrik ediyorum’’ dedi.

Geçtigimiz sezon yasadigi talihsiz sakatlik sonrasi takimla çalismalara baslayan Edanur Çetin ise, ‘’Bu sezon yeni bir kadro kurduk. Hazirlik sürecindeki uyumumuz gayet iyi. Iki hazirlik maçi oynadik ve birbirimize daha çok alistik. Yakin zamanda, hedefledigimiz dört kupadan biri olan süper kupa maçimiz var. O kupayi Antalya’ya getirmek istiyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA