BAL Ekibi Didim'e Deniz Molasi

Bölgesel Amatör lig ekiplerinden Didim Belediyespor, yeni sezon hazirliklari tüm hiziyla sürdürürken, teknik heyet ve futbolcular tekne turu ile antrenman yorgunlugunu atti.



Bu sezon Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek olan Didim Belediyespor yeni sezon hazirliklarini Antrenör Ayhan Yildiz nezdinde kendi tesislerinde sürdürüyor. Yardimci antrenörler Mehmet Özdemir ve Mustafa Yagci’nin direktifleri ile günde çift idman yapan mavi beyazli ekip, hazirliklarina tekne turuyla ara verdi. Didim’de tekne sahibi Ali Erdem’in misafiri olarak mavi beyazli kafile aksam saatlerinde tekne turuna çikti. Altinkum’dan denize açilan mavi beyazli kafile Didim açiklarinda tekne ile gezinti yapti, denize giren futbolcular antrenman yorgunlugunu atti.

Didim Belediyespor Kulüp Baskani Murat Küçüker yeni sezon hazirliklarini ara vermeden sürdürdüklerini ifade ederek “Sezon hazirliklarini kendi tesislerimizde sürdürecegiz. Günde çift idman yaparak lige hazirlaniyoruz. Morallerimiz ve keyfimiz yerinde; futbolcularimiz ve teknik heyetimiz için kisa bir mola verdik ve tekne turuyla güzel bir aksam geçirdik. Bu noktada bizlere destek olan Ali Erdem bey’e sahsim ve kulübüm adina tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA