Altinordu, Boluspor Maçiyla Yeni Baslangiç Yapmak Istiyor

Altinordu’nun tecrübeli futbolcusu Erdi Dikmen ve genç futbolcusu Emircan Gürlük, deplasmanda oynayacaklari Boluspor maçini kazanarak yeni bir baslangiç yapmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altinordu, ligin ilk iki haftasinda aldigi 1 beraberlik ve 1 maglubiyetle lige istedigi gibi baslangiç yapamamisti. Kirmizi-lacivertliler, 3. hafta karsilasmasinda 27 Agustos Cumartesi günü saat 21.45’te Boluspor’a konuk olacak. Izmir temsilcisi bu maçi kazanarak ilk galibiyetini almak ve yeni bir baslangiç yapmak istiyor.

Erdi Dikmen:"Güzel bir seri baslatmak istiyoruz"

Maç öncesinde Ismet Orhunbilge Tesisleri’nde hazirliklarini sürdüren Altinordu’da tecrübeli oyuncu Erdi Dikmen ve genç oyunculardan Emircan Gürlük, açiklamalarda bulundu. Erdi Dikmen, ligin daha ilk haftalarinin oynandigini belirterek, “Iki hafta geride kaldi. Her takimin lige kötü baslangiç yapma hakki var. Asil önemlisi bundan sonra ne yapacagimiz. Boluspor deplasmaninda kazanarak güzel bir seri baslatmak istiyoruz. Geçen yildan ne kadar iyi bir takim oldugumuzu göstermistik” dedi.



Emircan Gürlük: "Çok iyi çalistik"

Altinordu’nun genç oyuncularindan Emircan Gürlük de Boluspor ile oynayacaklari karsilasma hakkinda sunlari ifade etti: “Lige iyi baslamak istiyorduk fakat olmadi. Boluspor maçi ile yeni baslangiç yapmak istiyoruz. Bu hafta çok iyi çalistik. Boluspor’u deplasmanda maglup edip üç puani hanemize yazdiracagiz”

Genç futbolcu, oyun olarak herhangi bir problemlerinin bulunmadigini ifade ederek, “Savunma anlaminda golü önlemeyi basaramiyoruz. Çalismalarimizda onun üzerinde durduk. Bolu deplasmanindan mutlu bir sekilde dönmek istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA