Abdullah Avci Açiklamasi 'Oyuncularim Iki Maçta Da Kazanmak Için Her Seyi Denediler Ama Olmadi'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Kopenhang maçinin ardindan, "Oyuncularim iki maçta da kazanmak için her seyi denediler ama olmadi" dedi.

UEFA Sampiyonlar Ligi Play-Off rövans maçinda Trabzonspor deplasmanda 2-1 maglup oldugu FC Kopenhag’la sahasinda 0-0 berabere kalarak gruplara kalma basarisi gösteremedi.

Karsilasma sonrasinda konusan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, “Iki ayakli maçin ikincisini de tamamladik. Ilk ve ikinci maçta hem oyun olarak hem rakip cezasina girme hem topa sahip olma hem attigin sut sayisi açisindan oyunun tamamen kendi elimizde oynamamiz önemliydi. Rakibe pozisyon vermedik. Oyuncu grubu her seyi sonuna kadar denedi. Kazanip bir üst tura Sampiyonlar Ligi’nde gruplarda devam etmek istiyorduk. Hem oyun olarak hem konsantrasyon olarak rakipten üstündük. Bu seviyede girdigin pozisyonlari degerlendirmen gerekiyor, rakibi tebrik ediyorum. Iki maçta da kazanmak için her seyi denediler. Nem orani çok yüksekti, futbolcularimizi çok zorladi. Oyun olarak kazanabilecegimiz turda elendik. Avrupa Ligi’nde yolumuza devam edecegiz. Rakibimizi tebrik ediyorum. 4 gün sonra oynayacagimiz Galatasaray maçina zihinsel ve fiziksel olarak toparlanarak hazirlanacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA