A. Denizlispor Yol Haritasini Masaya Yatirdi

A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, alt yapi hocalariyla bir araya gelerek, bundan sonra izlenecek yol haritasiyla ilgili bilgi alisverisinde bulundu.



Haluk Ulusoy Tesislerinde gerçeklestirilen toplantiya Altas Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Alt yapi Sorumlusu Ahmet Yildirim ve alt yapi takimlarinda görev yapan antrenörler katildi.

Sohbet havasinda geçen toplantida alt yapi antrenörleri ile tanisan Mesut Bakkal, alt yapi ve profesyonel takimin bir elmanin iki yarisi gibi oldugunu söyledi.



"Koordineli olarak çalismamiz hedefe ulasmamizin temelini olusturacak"

Futbolda oyuncu yetistirmenin, bugünden yarina hemen sonuç alinacak bir durum olmadigini ifade eden Mesut Bakkal, "Hepimiz alt yapilardan yetiserek bugünlere geldik. Bir oyuncunun yetismesi için dogru bir çalisma yöntemi, sabir ve zaman gerekiyor. Iyi sporcular yetistirmek için kendimizi de sürekli gelistirmek zorundayiz. Alt yapilarin basarisi profesyonel takima, kulübün idari ve mali basarisina da ayni paralellikte yansiyor. Sürekli olarak kendinizi gelistirmenizi ve bu gelisiminize bagli olarak iyi birey ve iyi sporcu yetistirmenizi tavsiye ediyorum. Belirlenen plan ve program çerçevesinde ve koordineli olarak çalismamiz hedefe ulasmamizin temelini olusturacak" dedi.



Altas Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, toplantida antrenörlerin görüs ve fikirlerini de dinledi.

Kaynak: İHA