12 Dev Adam'a Özel Reklamli Destek

Garanti BBVA, ana sponsoru oldugu A Erkek Milli Takimi 12 Dev Adam’a, 1-18 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Basketbol Sampiyonasi öncesinde de destegini yineledi.

12 Dev Adam 1-18 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Basketbol Sampiyonasi’nda mücadele edecek. 21 yildir Türk basketbolunu araliksiz destekleyen Garanti BBVA, ana sponsoru oldugu A Erkek Milli Takimi 12 Dev Adam’a, 1-18 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Avrupa Basketbol Sampiyonasi öncesinde de destegini yineledi. Türkiye spor tarihinin en uzun soluklu sponsorluklarindan birine imza atan, basketbola ‘12 Dev Adam’ markasini kazandiran Garanti BBVA, Milli Takima destegini hatirlatan özel bir reklam filmi hazirladi.

Filmde bankanin Erkek ve Kadin Milli Takimlarindan, Tekerlekli Sandalye Milli Takimlari ve 12 Dev Adam Basketbol Okullari’na (12 DABO) kadar Türk basketboluna uzun yillardir devam eden katkisina vurgu yapilirken, milyonlarca sporsever A Milli Takimi desteklemeye davet ediliyor.

Banka diger taraftan basketbola gönül veren ve 12 Dev Adam’i coskuyla destekleyen sporseverleri de unutmuyor. Banka mobilden müsterisi olanlar arasinda yaptigi çekilisle 2 sansli çifti, Milli Takimin Avrupa Basketbol Sampiyonasi kapsaminda ilk tur maçlarini oynayacagi Gürcistan’in baskenti Tiflis’te agirlayacak.

Yapilan açiklamaya göre topluma sagladigi katkilarin kalici ve sürdürülebilir olmasi ilkesiyle hareket eden banka, Türk basketboluna desteginin 21. yilini kutluyor. GBanka, Türkiye Basketbol Federasyonu ile yakin isbirligi içinde bugüne kadar, 12 Dev Adam Basketbol Okullari’ndan altyapi milli takimlari ile A Kadin ve Erkek Milli Takimlarina uzanan çok genis bir yelpazede basketbola önemli katkilar sagladi. Bu katkilarin toplumda ve sosyal hayatta kalici bir deger olusturduguna inanan banka, ayni zamanda Tekerlekli Sandalye Kadin ve Erkek Milli Takimlarinin da sponsorlugunu üstlendi. Banka, sponsorluk boyutunun yaninda 21 yildan bu yana yürüttügü iletisim çalismalari ve pazarlama faaliyetleriyle de basketbolun ve milli takimlarin markalasmasinda, basketbola olan toplumsal bilincin ve destegin güçlendirilmesinde önemli rol oynadi.

Kaynak: İHA