Yenimahalle Kayseri'de Madalyalari Topladi

Ankara Yenimahalle Belediyesi, Muaythai bransinda katildiklari turnuvalarda basarili sonuçlarin altina imza atarak, Kayseri’de düzenlenen Iller Arasi Muaythai Turnuvasi’nda 6 madalya kazandi.

18-21 Agustos tarihlerinde Kayseri Talas Spor Salonu’nda düzenlenen Iller Arasi Muaythai Sampiyonasina katilarak, mücadele gösteren Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, 3’üncülük kupasini kazanmayi basardi.

Yenimahalleli sporcular 6 madalya ile döndü

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nde; Enes Müslüm Altoprak 54 kg büyük erkek kategorisinde altin madalya, Ceyda Pinar Sahin 48 kg büyük bayan kategorisinde gümüs, Kadir Çamurdas 75 kg üst genç erkek kategorisinde gümüs, Sebila Irem Çinar 57 kg büyük bayan kategorisinde gümüs, Yasar Tug 81 kg üst genç kategorisinde bronz ve Mirkan Kiliç 54 kg üst genç kategorisinde bronz madalyayi kazanan sporcular oldu.

Sporcularimiz basaridan basariya kosuyor

Yenimahalle’de gençlerin ve çocuklarin kötü aliskanliklardan uzak durmasi ve spora yönelmesi için her türlü yatirimin yapildigini belirten Yenimahalle

Belediye Baskani Fethi Yasar “Gençlerin erken yasta spora yönelmesi ve saglikli bireyler olarak yetismesi için ilçemizin dört bir yanina spor tesisleri ve yüzme havuzlari kazandirdik. Belediyemizin spor kulübü yurt içi ve yurt disindaki müsabakalarda basari ile mücadele eden ve Yenimahalle’ye madalya ile dönen sporcularin yetismesine olanak sagliyor. Yenimahalle’nin ismini gururla temsil eden ve basaridan basariya kosan tüm sporcularimizi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA