Kars 36 Spor Antrenmanlara Basladi

Sezon öncesi toplanan Kars 36 Spor, antrenmanlara basladi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3’üncü grupta 2022-2023 futbol sezonunda Kars’i temsil edecek olan yesil beyazli ekip, Teknik Direktör Vasif Aksaka, nezaretinde sahaya indi.

Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumu’nda hazirliklarina baslayan Kars 36 Spor, yeni transferlerin istekli olmalari dikkat çekerken, yapilan antrenmanda Teknik Patron Aksaka, istedigi harekeleri yapamayan sporculari sik sik uyardi.

Kars 36 Spor’u zorlu rakiplerin bekledigini ifade eden Kulüp Baskani Erkan Aydin, “Grubumuz çok güçlü takimlardan olusuyor. Bizim de gücümüz belli, çok iyi transferler yaptik. Yaptigimiz transferlerin uyumu ile birlikte basarili sonuçlar alacagimiza inaniyorum. Kars 36 Spor kendi sahasinda taraftarlariyla bütünlestigi zaman geçemeyecegi rakip yoktur. Hedefimiz belli, hedefimize ulasacagimiza inancim tamdir” dedi.

Çok güçlü bir camiaya geldigini belirten Teknik Direktör Vasif Aksaka, “Çok güçlü bir camiaya geldim. Kars’ta olmaktan çok memnunum, taraftarlarimizin karsisina çikmayi sabirsizlikla bekliyorum. Insallah taraftarlarimizla birlikte çok güzel isler yapacagiz. Sezon sonunda Kars’i hak ettigi yere birlikte tasiyacagiz” diye konustu.

Öte yandan yesil beyazli ekibin antrenmani yaklasik 1,5 saat sürdü. Antrenmani Kulüp Baskani Aydin’da izledi.

Kaynak: İHA