Basarilarini Baskan Turgay Erdem Ile Paylastilar

Kütahya’da gerçeklestirilen 100. Yil Zafer Kupasi Kick Boks Sampiyonasi’ndan kupa ve madalyalarla dönen Nilüfer Gençlik Kulübü’nün sporculari, basari sevincini Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem ile paylasti.

Nilüfer Gençlik Spor Kulübü, Türkiye Kick Boks Federasyonu Kütahya Il Temsilciligi’nin düzenledigi 100. Yil Zafer Kupasi Kick Boks Sampiyonasi’nda Nilüfer’i basariyla temsil etti. Nilüfer Gençlik Spor Kulübü, 17 ilden 54 kulüp ve toplam 750 sporcunun katildigi sampiyonaya damga vurdu. 100. Yil Zafer Kupasi Kick Boks Sampiyonasi’nda 5 birincilik, 6 ikincilik, 1 üçüncülük elde ederek gençler kategorisinde de takim halinde sampiyon olan Nilüfer Gençlik Spor Kulübü, basarisini Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem ile paylasti. Ziyarette, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi ve Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Dernegi (NASK) Baskani Osman Uçar ile Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer de yer aldi. Nilüfer Baris Meclisi’nde sporcularla bir araya gelen Baskan Turgay Erdem, basarilarindan dolayi sporculari kutladi. Spora ve sporcuya her zaman büyük destek olduklarini belirten Baskan Turgay Erdem, bunun sonucunu basarilarla aldiklarini söyledi.

Baskan Turgay Erdem, 100. Yil Zafer Kupasi Kick Boks Sampiyonasi’nda sampiyonluk elde eden Muhammed Sagir, Sahra Bektas, Davut Akinbay, Hamza Korhan, Iclal Ceren Aydin ile gümüs madalyanin sahibi olan Sabriye Musaoglu, Samet Ceylen, Yagmur Kurta, Sema Kaygisiz, Esila Esma Sagir, Ecrin Burhan ve üçüncülük kürsüsüne çikan Emine Beren Gönüllü’yü kutlayarak, hediyeler verdi.

Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, yeni basarilar beklediklerini de sözlerine ekledi. basari dileklerini de sporculara iletti.

Kaynak: İHA