Murat Sancak Açiklamasi 'Adalet Herkese Lazim Olacak'

Fenerbahçe deplasmaninda 4-2 maglup olan Adana Demirspor’da Baskan Murat Sancak maçin ardindan konustu. Adaletin herkese lazim olacagini söyleyen Sancak, Balotelli ile ilgili olarak da “4 milyon Euro’yu bankaya yatiran düdügü çalar” ifadelerini kullandi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasinda Fenerbahçe deplasmaninda 4-2 maglup olan Adana Demirspor’da Baskan Murat Sancak karsilasmanin ardindan konustu.

Fenerbahçe’yi tebrik ederek sözlerine baslayan Sancak, “Galip geldiler. Ama sunu ifade etmek de isterim, bütün yorumcular, maçi seyredenler, karsilasmanin içindeki olaylara baksinlar. Söz vermistik konusmayacagiz diye. Konusmayacagim da, kamuoyunun takdirine birakiyorum. Takimimi da tebrik ediyorum 3-0’dan 3-2’ye getirdik. Hatta beraberligi de kaçirdik, galip de gelebilirdik. Ligin basindayiz daha. Bunun Adana’si da var. Orada da biz 3 puan alir ödesiriz insallah. 11’e 11’in disindakilere lütfen özellikle rica ediyorum, adaletli olun. Baska bir sey demiyorum” ifadelerini kullandi.

“Yarin Fenerbahçe de sitem edecek”

Karsilasmanin hakemiyle ilgili soruyu yanitlayan Murat Sancak, “Ben hakem demiyorum. Ben hakemleri çok severim. Ancak bugünkü maç bu haftanin en önemli maçi. Liderlik maçi yani. Ona göre biraz dikkat etmekte fayda var. Allah onlarin da yardimcisi olsun. Adalet, adalet, adalet Çünkü adalet herkese lazim oluyor. Bugün ben sitem ediyorsam yarin Fenerbahçe de sitem edecek. Adalet sadece bana degil herkese lazim. Iki takimi da tebrik ediyorum. Bundan sonra önümüze bakacagiz” dedi.

Hakemin skora etki edip etmemesi hakkinda da konusan Sancak, “Buna bir sey diyemem. Oyunculara sormak lazim. Ben hiçbir sey demiyorum. Sari kartlara dikkat etmek lazim. Kirmizi karttan VAR’a gidiyorsan, ikinci sari karta da bakmak lazim. Buradan sesleniyorum” dedi.



“Parayi yatiran düdügü çalar”

Son olarak Mario Balotelli’nin takimdan ayrilip ayrilmayacagiyla ilgili konusan Sancak, “Normalde sakatligi var. Önümüzdeki hafta oynar. Gidecekse de gitsin canim, dünyanin sonu degil. Balotelli gider, baska Balotelli gelir. Dzyuba’yi, Balotelli’nin gitme ihtimaline karsi aldik, 3 tane daha forvetimiz var. Tekliflere açigiz. Bende indirim yok, bende pazarlik yok. 4 milyon Euro’yu yatiran herkes alabilir. Bankaya parayi yatiran düdügü çalar. 4 milyon verdikten sonra yok diyemiyorum zaten, serbest kalma maddesi 4 milyon. Herkese duyurum olsun; almak isteyen buyursun alsin götürsün” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA