Mesut Bakkal Açiklamasi 'VAR'in Faydasini Gördük Diyebilirim'

Çaykur Rizespor’la evinde golsüz berabere kalan A. Denizlispor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal, “VAR’in faydasini gördük diyebilirim, yoksa bu kadar mücadeleyi maglubiyetle bitirecektik” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 2. haftasinda A. Denizlispor, evinde agirladigi Çaykur Rizespor’la golsüz berabere kaldi. Maçin ardindan Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, önemli açiklamalarda bulundu. Takimdaki sakatlik durumundan bahseden Bakkal, VAR’in sayesinde maçi kaybetmediklerini vurguladi. Önemli pozisyonlardan yararlanamadiklarini belirten Bakkal, “Oyuna yeniden baktigimiz zaman güzel ve mücadeleci bir maç vardi. Iki tarafindan pozisyonu var. Bizim özellikle hem Bekir’le hem de Mayi ile girdigimiz pozisyonlar vardi. Güçlü bir takima karsi oynuyorsun. Elimizde sinirli bir kadro vardi ve sakatlanan çoktu. Oynayan oyuncunun ortaya büyük performans koymasi beni çok sevindirdi. Iki tane 18 yasindaki çocugu oynatmamiz bizim için arti oldu ve bu maçta artilar da çoktu. Dirençli oyun ve ne yaptigini bilen, disiplinden hiç kopmadan 90 dakika maçi oynayan bir takim var” ifadelerini kullandi.

“Bizim için iyi bir puan”

Kendileri için maçin iyi geçtigini ve VAR sayesinde 1 puan aldiklarini söyleyen Bakkal, “Biraz daha üretkenlikte sikinti yasadigimizi söyleyebilirim. Insallah ilerleyen bir iki hafta içinde sakatlarin gelmesi bize biraz daha güç katacaktir. Uzun bir maratonda ilk sezon maçta mücadele etmeyi yakalamak önemli. VAR’in faydasini gördük diyebilirim, yoksa bu kadar mücadeleyi maglubiyetle bitirecektik. Iki takimi da tebrik ediyorum. Iki takim da ortaya son mücadelesini verdi. Güzel bir maç izlettigimizi düsünüyorum ve bizim için iyi bir puan. Bu sekilde bu lig devam edecek diye düsünüyorum” seklinde konustu.



“4-5 oyuncu gelince daha rahat bir oyun oynayacagiz”

Sakatliklarla bogustuklarini belirten Bakkal, “Ömer biraz daha çabuk idmanlara basladi.

Yanilmazsam iki üç haftaya kadar döner. Djedje’nin aramiza gelmesi biraz daha uzun sürecek, kasiginda bir kopuk var. Özer’in bir sakatligi vardi ve onu koruduk. Erdal iyilesti, oda maç atmosferine hazir degildi. Ilhan’in isini çözmeye çalisiyoruz. Ilhan bizim için önemli oyuncu. 4-5 oyuncu gelince daha rahat bir oyun ve daha rahat maç oynayacagimizi düsünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA