Ezgjan Alioski Açiklamasi 'Taraftarimiz Gücünü Gösterdi'

Fenerbahçe’nin Adana Demirspor karsisinda 4. golünü atan Ezgjan Alioski, karsilasmanin ardindan konustu. Takimin 2 gol yemesine karsin ortaya karakter koydugunu söyleyen Alioski, “Taraftarlarimiz da bugün gücünü gösterdi” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasinda Fenerbahçe sahasinda Adana Demirspor’u 4-2 maglup ederken, oyuna sonradan girip takiminin 4. sayisini kaydeden Ezgjan Alioski, karsilasmanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Sorulari yanitlamadan önce açiklamada bulunan Makedon futbolcu, “Rakip takimdan bazi oyuncular taraftarlarimizi maç içinde provoke ettiler. Bu profesyonel bir tavir degil ve futbolun ruhuna da aykiri bir tutum. Bunu kabul edemeyiz. Sonuç olarak da, bugün galibiyeti hak ettigimizi düsünüyorum” ifadelerini kullandi. Maçin tamaminda kontrolün kendilerinde oldugunu da söyleyen Alioski, “Iyi oynadigimizi, iyi savastigimizi düsünüyorum. Bazen galibiyeti elde ederken zorlu anlar olabiliyor. Biz de kalemizde 2 gol gördük ama maç içinde sakin kalmayi basardik. Karakter ortaya koyduk, karakterli bir takima sahibiz. Ayni sekilde devam etmemiz gerekiyor. Bugünkü galibiyeti fazlasiyla hak ettik çünkü sahada birlikte savastik” diye konustu.



“1 yil önce gelecektim ama olmadi”

Güzel bir gol attigini ama önemli olanin galibiyet oldugunu söyleyen Alioski, “Atmis oldugum gol güzel bir goldü ama bana göre en önemlisi takimin galip gelmesiydi. Umarim böyle goller atmaya devam ederim. Takima katki saglamak istiyorum. Sonuçtan dolayi mutluyum. Taraftarlarimiz harika bir atmosfer olusturdu. Ben bunu daha önce söylemistim, Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya 1 yil önce gelecektim ama olmadi. Bugün taraftarlara ayri bir parantez açmamiz gerekiyor. Arti bir motivasyon kattilar. Bu gibi taraftar gücüne her zaman ihtiyacimiz var. Ben de futbolumla ve futbolumuzla onlari mutlu etmek istiyorum. Galibiyeti kutlayalim ve keyif alalim” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA