Valerien Ismael Açiklamasi 'Galibiyet Bugün Bizim Için Önemliydi'

Besiktas Teknik Direktörü Valerien Ismael, Fatih Karagümrük karsisinda önemli bir galibiyet aldiklarini ve ligin çok uzun bir maraton oldugunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasinda Besiktas sahasinda Fatih Karagümrük’ü 4-1 maglup etti. Maçin ardindan basin toplantisinda konusan Besiktas Teknik Direktörü Valerien Ismael, bu aksam alinan sonuçtan dolayi çok mutlu olduklarini ifade ederek, “Hak ettigimiz 3 puani aldik. Planladigimiz gibi güçlü basladik, firsatlar bulduk ve sonrasinda golü attik, 2-0 devreye önde girdik. Ikinci yarida aynen devam etmemiz gerektigini konustuk. 3. golü de bulduk. Su an bu noktada futbolcularimizin kafasinda geçen sene oynanan Adana Demirspor maçini daha net anlayabiliyorum. Geçen hafta da aynisini yasadik. Bugün de 3-0’dan sonra 3-1 oldu ama 10-15 dakika biraz geride oynadik ama dik durduk, golü yemedik ve sonrasinda 4. golü attik. Çok önemli bir 3 puan aldik. Dinlenecegiz ve bir sonraki iç saha maçimiza hazirlanacagiz. Elestiriler olacaktir. Önemli olan saha içi bu konular degil. Galibiyet bugün bizim için önemliydi. Lig çok uzun bir maraton, maç maç bakacagiz. Sivasspor maçinda da galibiyet almayi hedefliyoruz” dedi.



“Transfer isimleri hakkinda yorum yapmiyorum”

Son zamanlarda adi Besiktas ile alinan Dele Alli’nin transferi hakkinda sorulan soruya cevap veren Ismael, “Isimler hakkinda yorum yapmiyorum. Bu konu hakkinda çalisiyoruz. Her gün temas ediyoruz Ceyhun Kazanci ile kadromuzu nasil daha iyi hale getirebiliriz, kadro derinligimizi daha fazla yapabiliriz diye. Bir seyler netlestiginde muhakkak haber duyulur” seklinde konustu.



“Cenk Tosun takimin ihtiyaci oldugunda hazir olacaktir”

Cenk Tosun’un sonradan oyuna girmesine deginen Valerien Ismael, “En önemli konu oynadigimiz oyun. Cenk bizim için çok önemli bir futbolcu ve sezon uzun. Takimin ona ihtiyaci oldugu anlarda hazir olacaktir. O da oynayip gollerini atip takima katki saglayacaktir” ifadelerini kullandi.

"Degisiklik konusunda karar benim"

Müsabakanin bir bölümünde taraftarin oyuncu degisiklikleriyle ilgili tezahürat yapmasi sorusuna cevap veren Fransiz teknik adam, “Türkçe anlamiyorum. O yüzden de anlayamadim tezahürati. Degisiklikler konusunda karar benim. Bunu yaparken yüzde yüz emin olmak isterim. O dengeyi bozmadan hareket etmek isterim” diye konustu.

Kaynak: İHA