Turgay Altay Açiklamasi 'Iki Puan Kaybettigimiz Için Üzgünüz'

Göztepe Teknik Direktörü Turgay Altay, Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldiklari maçin ardindan yaptigi açiklamada iki puan kaybettiklerini belirterek, önümüzdeki maçlarda çok daha iyi oyunla mücadele etmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in ikinci hafta maçinda Göztepe, konuk ettigi Erzurumspor FK ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Göztepe Teknik Direktörü Turgay Altay, degerlendirmelerde bulundu.

Turgay Altay, “Gerçekten iki puan kaybettigimiz için üzgünüz. Göztepe, taraftariyla bütünlesen bir takim. Maç sonuna kadar oyundan kopmamamiz gerekiyor. Burada galip gelmek isterdik. Ancak bizim de kendi oyunumuz var. Göztepe, büyük takim oyunu oynamak zorunda ve içeride disarida bütün rakiplerine karsi oynayabilecek güçte. Biz kendi oyunumuzdan vazgeçmemeliyiz. Rakipler bunu engellemeye çalissa da maçin sonuna kadar kaybetsek de kendi oyunumuzu oynayarak kaybetmeliyiz. Maçin ilk yarisinda enerji ve cosku her sey yolundaydi. Fakat topun ritmini artirmak istemeyen bir rakip vardi. Bunun neticesinde oyun çok durdu ve sogudu. Bit türlü oyuna giremedik. Bizim kendi oyunumuzu oynamak için rakibin tuzagina düsmememiz gerekiyor. Ben hiçbir zaman mazeret üreten biri degilim. Durumun farkindayim, bu mücadelenin üç puan getirmesi gerekiyordu. Yolumuza devam edecegiz. Yolumuzun sonunun neresi oldugunu da gayet iyi biliyoruz. Bu kulübün kendi kültürü ve DNA’si da bunu gerektiriyor zaten. Önümüzdeki süreçte özellikle iç sahada bu taraftarla tutkuyla son topa kadar mücadele eden taraftarimizla birlikte çok daha iyi oyunlar oynayacagiz. Maalesef iki puan kaybettik“ dedi.

Kaynak: İHA