Muzaffer Bilazer Açiklamasi 'Göztepe Deplasmaninda Alinan 1 Puan Kötü Degildir'

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldiklari maçin ardindan yaptigi açiklamada, Göztepe deplasmanindan alinan 1 puanin kötü olmadigini belirterek, yasadiklari zorluga ragmen her seye meydan okuyarak devam edeceklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 2. haftasinda Erzurumspor FK, deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Erzurumspor FK Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, degerlendirmelerde bulundu.

Muzaffer Bilazer, “Taraftarimiza bizi yalniz birakmadiklari için tesekkür ediyorum. Göztepe taraftarlarina da tesekkür ederim. Maç öncesinde yapilan koreografi de Göztepe’nin tarihine olan saygimizi daha çok pekistirdi. Göztepe deplasmani kolay degil. Sevinelim mi üzülelim mi bilemedik. Oyuna dengeli baslamaya çalistik. Topun arkasinda durmaya çalistik. Bazen stoperlere olan baskida çok uzak kaldik. Defansin arkasina atilan golle Göztepe bize sikinti çikardi. Ikinci yarida oyuncu degisikligine gitmek zorundaydik. Yaptigimiz degisiklikler ofansif gücümüzü artirmak yönündeydi ve takim dogru reaksiyon gösterdi. Skoru dengeledikten sonra galibiyete yakin taraf bizdik. Iki maçta 4 puan kaybimiz var. Göztepe deplasmaninda alinan 1 puan kötü degildir. Yasadigimiz zorluklara ragmen her seye meydan okuyarak yolumuza devam etmek zorundayiz. Eksik oyuncularimizin katilimiyla daha iyi bir Erzurumspor izletecegiz“ dedi.

Kaynak: İHA