Ilhan Palut Açiklamasi 'Güzel Gollerle Maçi Kazandik'

Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, Istanbulspor maçindan sonra yaptigi açiklamada, "Güzel gollerle maçi kazandik. 4 gol attik. Çok daha fazlasini atabilirdik. Hücum yönünde kabul edilebilir performans vardi" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasinda Konyaspor deplasmanda karsilastigi Istanbulspor’u 4-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Ilhan Palut, "Ilk iki maçi da 0-0 beraberlikle geçirmistik. Bir açidan baktigimizda gol yemedik, yenilmedik. Diger açidan baktigimizda gol atamadik, galip gelemedik. Bugün bunu kendi lehimize degistirme amaciyla maça hazirlandik. Galip gelmek istiyorduk. Oyunun genelinde iyi performans sergiledik. Skor da ortada. Güzel gollerle maçi kazandik. 4 gol attik. Çok daha fazlasini atabilirdik. Hücum yönünde kabul edilebilir performans vardi. Defansif olarak daha iyi mücadele etmeliydik. Takimimi kutluyorum. Istanbulspor’a basarilar diliyorum. Su ana kadar gol yemedik. MKE Ankaragücü maçinin ve bu maçin ilk yarisinda pozisyonlar verdik. Gol yememek güzel ama bu pozisyonlar gol de olabilirdi. Savunmada çok daha dikkatli olacagiz. Daha az pozisyon vererek insallah bu performansimizi sürdürecegiz" diye konustu.

Gelecek hafta oynayacaklari Fenerbahçe maçini hakkinda da konusan Palut, "Fenerbahçe maçi, her maç oldugu gibi rakibimizi derinlemesine analiz edecegiz. Kendi oyunumunuz gelisimine bakacagiz. Rakibe göre antrenmanlari da buna ekleyecegiz ve Eskisehir’de maçimiza insallah çikacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA