Bilecikspor Ilk Hazirlik Kampini Osmaneli'nde Yapiyor

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin hazirlik kampini gerçeklestiren Bilecikspor yönetimi ve sporculari ile bir araya geldi.

Bilecikspor ilk hazirlik kampini Osmaneli Belediyesi ev sahipliginde gerçeklestiriyor. Osmaneli Belediyesi tesislerinde agirlanan sporcular, antrenmanlarini belediyeye ait Sehitler Parki’nda ki dogal çim sahada yapiyor. Bu çerçevede antrenman yapan sporculari ziyaret eden Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, Bilecikspor Baskani Ali Muysin ve Bilecikspor yöneticileri ile istisarelerde bulundu.

Burada açiklama yapan Baskan Sahin, “Bilecikspor’a tüm spor tesislerimizi açtik. Sezon boyunca ilimizin tek takimi Bilecikspor’un BAL liginden 3’üncü lige yükselmeleri için her zaman destek olacagiz. 1308 Osmaneli Belediyespor alt yapi takimi olarak Bilecikspor’a sporcu destegi verecek. Osmaneli ilçemizi sporun merkezi ve tesislesmede örnek bir kent yapma gayreti içindeyiz. Bilecikspor ilimizin takimi. Bir yil amatörde sampiyon bile olsak asla Bilecikspor’un önüne geçmeyecegiz. BAL liginde iki takimimizin olmasi durumunda Bilecikspor’un yaninda yerimizi aliriz. Ilimizin ve hepimizin takimi 1969 Bilecikspor’a ve baskanimiz Ali Muysin’e tekrar basarilar diliyorum. Bilecikspor insallah hizla üst liglere tirmanisini sürdürecek” dedi.

Kaynak: İHA