Ufuk Kahraman Açiklamasi 'Kaybettigimiz Için Üzgünüz'

Altinordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, sahalarinda 2-0 kaybettikleri Sakaryaspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, istedikleri oyunu oynayamadiklarini ve yenilen hatali gollerle moral bozuklugu yasadiklarini belirterek, “Sahamizda kazanmak istiyorduk. Kaybettigimiz için üzgünüz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in ikinci hafta maçinda Altinordu, konuk ettigi Sakaryaspor’a 2-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Altinordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman açiklamalarda bulundu.

Ufuk Kahraman, maç öncesinde olusturduklari planlari uygulamaya koyamadiklarini belirterek, “Rakibimize ilk 15-20 dakikada pozisyon vermemeye çalistik. Ama düsündügümüz plan içerisinde geçis oyununu da yakalayamadik. Yedigimiz 2 gol var. Biri kademe hatasindan, digeri bireysel bir pas hatasindan. Bu tabii takimda ilk yari anlaminda biraz moral bozuklugu yasadi. Ikinci yariya 2 degisiklikle basladik. Ilk yarinin tam tersi ön alan baskisiyla basladik. Daha canli, daha istekli, en azindan gol isteyen bir Altinordu takimi vardi. Pozisyon bulduk, risk aldik ama istedigimiz o erken golü bulamadik. Sahamizda kazanmak istiyorduk. Kaybettigimiz için üzgünüz“ diye konustu.

Kaynak: İHA