Ilker Püren Açiklamasi 'Ligin Çok Organize, Iyi Takimina Karsi Alinmis Bir Galibiyet'

Sakaryaspor Teknik Direktörü Ilker Püren, deplasmanda 2-0 kazandiklari Altinordu maçinin ardindan yaptigi açiklamada, ligin en organize takimlarindan birine karsi hakli bir galibiyet aldiklarini belirterek, ortaya koyduklarini oyunun üzerine çikmaya çalisacaklarini söyledi. Püren, “Kazanmak bizi rehavete sokmayacak” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in ikinci hafta maçinda Sakaryaspor, deplasmanda Altinordu’yu 2-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda Sakaryaspor Teknik Direktörü Ilker Püren açiklamalarda bulundu.

Ilker Püren, ilk haftada istenilen oyunu iç sahada yansitamadiklarini belirterek, "Bu hafta içi özellikle taktiksel antrenmanlarimizla beraber aslinda bu psikolojik faktörleri de yenme adina oyuncularimizla bire birçok fazla görüsmeler yaptik. Biraz ilk maça göre daha ne yaptigini bilen kendi oyun felsefesini sahaya yansitan ve gerçekten bu ligin çok organize, iyi takimina karsi alinmis bir galibiyet. Bu galibiyetin hakli sevinci, gururu ve mutlulugu var üzerimizde. Oyunumuzu ileriye tasimak için var gücümüzle çalisacagiz. Haftaya tekrar bu oyunu ve bunun üzerine eklenmis oyunu üzerine koymamiz gerekiyor. Kazanmak bizi rehavete sokmayacak. Taraftarimizin hem içeride hem disarida bu denli bizi desteklemeleri bizi çok mutlu ediyor. Taraftara alisik olmadigim için maç biter bitmez soyunma odasina gidiyordum ama taraftarimizi bizi çagirdi. Onlarin enerjisi bizi çok motive ediyor” diye konustu.

Kaynak: İHA