Hazirlik Maçinda Dostluk Kazandi

Sezon hazirliklarini tüm hiziyla sürdüren Belediye Kütahyaspor, Afjet Afyonspor ile Dumlupinar Stadyumu’nda hazirlik maçinda karsilasti, maç 1-1 sona erdi. Karsilasma sonrasinda Belediye Kütahyaspor, Afjet Afyonspor kulüp yönetimi ve sporculari ile birlik ve beraberlik yemegi bir araya geldi.

Belediye Kütahyaspor’un kardes takimi Afjet Afyonspor, hazirlik maçi için Kütahya’ya geldi. Dumlupinar Stadyumunda oynanan karsilasma 1-1 sona ererken, karsilasmayi Afyon Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Kütahya Belediye Baskan Vekili Abdullah Damci, Kütahya Belediye Baskan Yardimcilari Ömer Köse, Murat Arik, Afyonkarahisar Belediye Baskan Yardimcisi ve Afjet Afyonspor Kulüp Baskani Süleyman Karakus, Belediye Kütahyaspor Kulüp Baskani Erdogan Çolak, AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, Ülkü Ocaklari Kütahya Il Baskani Ilker Bükni, protokol üyeleri ve Belediye Kütahyaspor taraftarlari izledi.

Centilmenlik içinde geçen maç sonrasi her iki takim oyunculari ve kulüp yöneticileri ile Belediye Baskan Vekilleri dostluk yemeginde bir araya geldi. Nese içinde geçen yemek sonrasi futbolcular toplu halde hatira fotografi çektirerek, her iki sehrin ve takimin kardes sehirler ve takimlar olduklarini bir kez daha ilan ettiler.

Kulüp yöneticileri Kütahya’da olmaktan mutlu olduklarini ifade ederek, Belediye Kütahyaspor’a yeni sezonda basarilar dilediler.

Kaynak: İHA