Erdinç Sözer Açiklamasi 'Antwerp Maçini Kazanip, Tur Atlamak Istiyoruz'

Medipol Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, bu hafta bütün konsantrasyonlarini UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövansinda deplasmanda oynayacaklari Antwerp maçina vereceklerini belirterek, gruplara kalmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasinda Medipol Basaksehir evinde karsilastigi Kayserispor’u 2-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Basaksehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, "Bu maçi kazanmak istedik. Son 30 günde 9 maç yaptik. Yogun geçiyor. Çok önemli maçlarimiz var. Bu hafta bizim için önemli bir hafta. Ilk önce bu maçi kazanmak istedik. Bu hedefi basardik. Chadli ile güzel bir gol atti. Ilk maçini oynadi bu sezon. Berkay ile 2-0 yaptik. Mesut da ilk maçini oynadi. Bu hafta bütün konsantrasyonumuzu Antwerp maçina vermemiz lazim. Yarin rejenerasyon yaptiktan, sali ve çarsamba günü yapacagimiz antrenmanlarla, Antwerp maçini kazanip, tur atlamak istiyoruz. Hedefimi gruplar kalmak. Bizim için, kulüp için çok önemli bir maç. Onun için iyi çalismamiz lazim. Çok ciddi konsantre olmaliyiz. O maçi almamiz gerekiyor" diye konustu.

Yildiz futbolcu Mesut Özil’in bugün ilk defa oynamasiyla ilgili olarak ise Sözer, "Mesut Özil’i Fenerbahçe’den taniyoruz. Ilk defa beraber çalismiyoruz. Son 4-5 hafta beklediklerimizi yapti. Çalismalarinda çok motiveydi. Ilk maçini hak etti. Ona göre hazirladik. Insallah gelecek maçlarda da oynar ve kalitesini sahada gösterir" seklinde konustu.

Kaynak: İHA