Çagdas Atan Açiklamasi 'Maçi Detaylarda Kaybettik'

Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, Basaksehir maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Böyle güçlü bir takima karsi iyi bir sinav verdik. Oyuncularim geri atmadilar, iyi mücadele ettiler. Bugün bence maçi detaylarda kaybettik" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasinda Kayserispor deplasmanda mücadele ettigi Medipol Basaksehir’e 2-0 maglup oldu. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Kayserispor Teknik Direktörü Çagdas Atan, "Çok ciddi, çok güçlü bir kadroya sahip, planlari olan, belki de oynadiklari oyunla ligin en dominant oyununu oynamaya çalisan takimlarindan birine karsi oynadik. Ama oyuncularimiza da söyledim, uzun bir süre çok iyi durduk. Gole kadar, golü attik, atacagiz derken, duran topun devaminda golü yedik. Istatistiklere baktigin zaman detaylarda kaybetmisiz gibi görülüyor. Çok üzgün oldugumu söyleyemem. Böyle güçlü bir takima karsi iyi bir sinav verdik. Oyuncularim geri atmadilar, iyi mücadele ettiler. Bugün bence maçi detaylarda kaybettik. Bu maçtan olumlu anlamda cebimize koyacagimiz çok sey oldugunu düsünüyorum. Önümüzde içeride Giresunspor maçini kazanmak için oynayacagiz" diye konustu.



Mensah’a çok güveniyoruz"

Bernard Mensah’in durumuyla ilgili de konusan Atan, "Önemli ve degerli bir oyuncu. Bugün ile beraber sakatligini yasayali 10 ay oldu. Biz geldigimiz 8 ay antrenman bile yapmamisti. Kendisi ile iletisim halindeyiz. Bizim amacimiz onu 5., 6. hafta 11 oynayabilecek oyuncu haline getirebilmek. Ilk geldigimizde iki bacagi arasinda yüzde 43’lük fark vardi. Bu da ikinci sakatlik için büyük risk olusturuyordu. Bu fark hemen yüzde 15’lere düstü. Yavasa yavas süresi de uzuyor. Zorluk seviyesi olanlar maçlarda sahaya atiyoruz. Ona çok güveniyoruz. 2-3 hafta içinde hazir hale gelir diye düsünüyoruz" seklinde konustu.



"Bizim en büyük motivasyonumuz transfer tahtamizin kapali olmasi"

Transfer tahtalarinin kapali olmasinin sorulmasi üzerine Çagdas Atan, "Bizim en büyük motivasyonumuz transfer tahtamizin kapali olmasi. Oyuncularimizla, yönetimimizle beraber kenetlendik. Sehri de çok destek çikiyor. Transfer tahtasi kapali ama iyi bir kadromuz var. Bazi oyna aliskanliklarimizi degistirmek için ugrasiyoruz. Bizim en büyük güvencemiz oyunumuz. Güçlü oyun oynatip, transfer tahtasi kapali olma durumunu bize motivasyona çevirmek istiyoruz. Oyuncularimiz da oyunu kabullenmis durumda. Eski aliskanliklardan kurtulmak biraz zor oluyor. Oyuncularimin gidisatindan memnunum" ifadeleri kullandi.

Kaynak: İHA