Büyüksehirden Denizlispor'a Dev Destek

Denizli Büyüksehir Belediyesinin istirak sirketi Denizli Büyüksehir Belediyesi Ulasim AS, Denizlispor ile 5 milyon liralik sponsorluk sözlesmesi imzaladi. Denizlispor’a her zaman maddi ve manevi destek veren Baskan Zolan’a tesekkür eden Denizlispor Kulübü Baskani Uz, “Bu sponsorlugun anlami bizim için çok önemli” dedi.



Denizli Büyüksehir Belediyesinin istirak sirketlerinden olan Denizli Büyüksehir Belediyesi Ulasim AS, Denizlispor ile 5 milyon liralik sponsorluk sözlesmesi imzaladi. Sponsorluk sözlesmesi imza töreni Haluk Ulusoy Spor Tesislerinde yapildi. Törene Denizli Büyüksehir Belediyesi Ulasim AS Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Gonca, Ulasim AS Genel Müdürü Mustafa Gökoglan ve Denizlispor Kulübü Baskani Mehmet Uz katildi.

Denizlispor’un kentin en büyük markasi oldugunu belirten Uz, “Bize her zaman maddi ve manevi destek veren Büyüksehir Belediye Baskanimiz Osman Zolan’a çok tesekkür ediyorum. Bu sponsorlugun anlami bizim için çok önemli” dedi.

Söz konusu destegin Denizlispor’un önünü açacagini kaydeden Uz, “Bunlar bizi mutlu ediyor. Bu sene Denizlispor olarak farkli bir bakis açisiyla sezona basladik. Insallah hepimiz için hayirli ugurlu olur” diye konustu.



“Baskan Zolan, bu kentin takiminin her zaman yaninda olmustur”

Denizli Büyüksehir Belediyesi Ulasim AS Yönetim Kurulu Baskani Gonca ise “Bizim felsefemiz Denizlispor esittir Denizli kentidir. Sayin Baskanimiz Osman Zolan bu dogrultuda Denizlispor’a her zaman destek vermis ve bu kentin takiminin her zaman yaninda olmustur” dedi.

Ulasim AS Genel Müdürü Gökoglan, Denizlispor’un kentin ortak paydasi oldugunu belirterek, “Sponsorlugun çok büyük önemi var. Kentimizin ortak paydasi Denizlispor ile sponsorluk anlasmasi yaparak faydali olmak istedik" ifadelerini kullandi.

Konusmanin ardindan Denizlispor ile 5 milyon liralik sponsorluk sözlesmesi imzalandi. Kulüp Baskani Uz daha sonra Gonca ve Gökoglan’a üzerlerinde isimlerinin yazili oldugu Denizlispor formasi hediye etti.

Kaynak: İHA