Avci Açiklamasi 'Maglubiyeti Hak Etmemistik'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Antalyaspor maçinin ardindan, "Oyun olarak bugün maglubiyeti hak etmedigimizi düsünüyorum ama futbolun içinde bunlar var" dedi.

Süper Lig’in 3. haftasinda Trabzonspor, deplasmanda karsilastigi FT Antalyaspor’a 5-2 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Avci, ilk yarida dengeli bir oyun oldugunu belirterek, ilk golü yemeden iki tane de pozisyona girdiklerini söyledi.



Oyunun ortada arada olan bir oyun oldugunu dile getiren Avci, “Sonrasinda oyun ayni sekilde devam ederken ayakta kalmamiz gereken yerde yaptigimiz bir penaltiyla 2-0 maglup duruma düstük. Devre biterken golü bulduk ve içeri girdik. Içeri girdikten sonra da oyunsal olarak formasyonda bir degisiklik yaptik. Üçlüyü kurup oyunu tamamen domine edip elimize aldik. Oyunun zaten gol getirecegi belliydi. 2-1 iken topumuz direkten döndü. Sonra tekrar devam ettik, 2-2’yi yakaladik. Oyunu seyrederken teknik adam olarak disaridan oyunu kazandik kazanacagimizi gösteriyordu. Rakip ikinci yari oyuna hakim olamadi topu tutamadi” diye konustu.



"Hak etmedik"

Top ayaklarindayken gol atti atacakken 3-2’yken yine bir toplarinin direkten döndügünü söyleyen Avci, “O top döndükten sonra dördüncü golü yedik. Ondan sonrasinda oyun enteresan oldu. Oyun olarak bugün bunu hak etmedigimizi düsünüyorum ama futbolun içinde bunlar var. Trabzonspor geçen senenin sampiyonudur, 3 maç geride kaldi ikisini kazandik, birini kaybettik. Buradan güçlü bir sekilde çikip çarsamba ve pazar maçlarina hazirlanacagiz. Agustos ayi böyle gidecek. Hem zihinsel hem fiziksel bu mevsim her takim için maç oynamak kolay degil. Ama yapacak bir sey yok, futbolun içinde bunlar var, bugün kaybettik. Rakibi tebrik ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA