Samsunspor - Eyüpspor Maçinin Ardindan

Eyüpspor maçinin ardindan her iki takimin teknik direktörü karsilasmayi degerlendirdi.

Spor Toto 1. Lig’in 2. haftasinda Samsunspor 19 Mayis Stadyumu’nda karsilastigi Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektas ve Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez karsilasmayi degerlendirdi.

Ibrahim Üzülmez: "Böyle zor deplasmanlarda alinan puanlar bizim için iyidir"

Deplasmanda zor bir maçta 1 puan aldiklarini ifade eden Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, "Iyi ve zor bir maçti. Bu ligin ofansif anlamda becerisi yüksek bir takima karsi oynadik. Samsunspor büyük bir camia. Taraftariyla bütünlesen bir takima karsi mücadele ettik. Gole kadar iyi oynadik. Kornerde rakibi bos birakinca gol yedik. 2. yarida iki takim da mücadele etmeye çalisti. Lig uzun bir maraton. Bu maratonda böyle zor deplasmanlarda alinan puanlar bizim için iyidir. Saha içinde eksikliklerimiz var. Daha fazla coskulu ve istekli oynamamiz gerekiyor. Bu oyuncu grubuna güveniyorum. Bu mücadeleyi oyunsal anlamda gelistirerek daha iyi bir Eyüpspor’u ilerleyen haftalarda sahaya yansitmak istiyoruz" dedi.



Bayram Bektas: "1 puan aldigimiz için üzgünüz"

Galibiyeti hak eden taraf olduklarinin altini çizen Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektas, "Üzgün bir gece. Taraftarlarimiz muhtesem bir atmosfer olusturdu. Onlara hediye vermek istiyorduk ama 1 puan aldik. Bütün analizlerde bayagi farkla önde bitirdigimiz bir maçti. Sadece gol eksikti. Çok kötü bir gol yiyerek, 1-0 geriye düstük. Eyüpspor çok etkili oyunculardan kurulu bir takim. Maçi birakmadik, golü bulduk ve sayisiz firsat yakaladik. Biz de çok kaliteli bir takimiz. Böyle rakiplere karsi pozisyon yakaladiginizda atmak zorundasiniz. Çok hata yapmadik. Tek hatamiz da yedigimiz golde oldu. Rakip 2 defa bizim sahamizda topla bulustu, bunun da 1 tanesi gol oldu. Direncimiz iyiydi. Geçen hafta kazandik. Bugün de kazanip, geçen haftaki galibiyetin önemini arttirmak istiyorduk. Kendi sahamizda 1 puan aldigimiz için üzgünüz. Her geçen maç daha iyi oluyoruz. Oyuncularimi mücadeleleri için tebrik ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA