Metin Öztürk Açiklamasi 'Sonu Güzel Olsun, Mayislar Bizim Olsun'

Galatasaray 2. Baskani Metin Öztürk, alinan 1-0’lik Ümraniyespor galibiyetiyle ilgili, “Takim çok iyi yolda. Bu sene iyi olan bir kadroya müthis oyuncular katildi. Sonu güzel olsun mayislar bizim olsun” diye konustu.

Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Ümraniyespor’u 1-0 maglup eden Galatasaray’da müsabakanin ardindan 2. Baskan Metin Öztürk açiklamalarda bulundu. Çok mutlu olduklarini ifade eden Öztürk, “Herkes bu sene sampiyon olmak istiyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yili. Dursun Baskan da bu hedefi çizdi, transferler buna göre yapiliyor. Birkaç eksigimiz kaldi. Onlari da tamamlayacagiz. Tek hedef sampiyonluk. Hakem kardeslerimiz çok iyi niyetliler. Gözümüze takilan birkaç sey oldu bugün de. Biraz daha dikkat. Bizim pozisyon su ve bu, onlarin bu demiyorum. Is adaletli geçtigi sürece bir talebimiz yok. Herkesin iyi niyetli olduguna eminiz. Güzel bir aksam, insallah mayislar bizimdir diyoruz. Bizim sloganimiz oldu. Tüm yönetim buradaydi. Dursun Baskanimizin annesi vefat etti, burada yoktu. Tekrar mekani cennet olsun. Insallah Dursun Baskanin liderliginde mayis ayinda sampiyonlugu kutlayacagiz. Yola çiktigimizdaki gibi Anitkabir’e gidip Atamiza sükranlarimizi sunacagiz. Taraftarlarimiz bayraklarini hazirlasin, biz ne gerekiyorsa yapacagiz demistik” dedi.



“Sonu güzel olsun, mayislar bizim olsun”

Takimin durumuna deginen Öztürk, “Okan hocamin arzu ve isteklerini bütçemiz çerçevesinde, elimizden gelen her seyi yapiyoruz, yapmaya devam edecegiz. Sampiyonluga oynayan bir takim için her zaman ihtiyaç duyulan mevkilere transferler yapilir, yönetimler bunun içindir. Transferi konusmaktan çok takimin oturmasina bakacagiz. Takim çok iyi yolda. Bu sene iyi olan bir kadroya müthis oyuncular katildi.

Sonu güzel olsun mayislar bizim olsun. Oyun 90 dakika, 1. dakika golü attiniz 3 puan, 90. dakikada attiniz 2 puan vermiyorlar. Durumdan memnunuz. Gayet konsantre vaziyette oynuyoruz. Bundan sonra bu performans artarak devam edecek. Galatasaray’da hedefler bitmez. Rahat bir maç kavrami nasil olur bilmiyorum, rakibe saygisizlik olur. Her hafta çok kiymetli rakiplerle oynuyoruz. Onlar da kazanmak, sampiyonluk için oynuyor. Kazandik mutluyuz. Rakip güzel bir oyun sergiledi. Onlari tebrik ediyor ve basarilar diliyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA