Hakan Keles Açiklamasi 'Çok Degerli Bir 3 Puan Kazandik'

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, “Son dakikalarda elde ettigimiz golle çok degerli bir 3 puan kazandik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasinda Kasimpasa’yi konuk eden Giresunspor, sahadan 1-0 galip ayrilarak puanini 6’ya çikarmayi basardi. Mücadele sonrasi düzenlenn basin toplantisinda konusan Giresunspor’un Teknik Direktörü Hakan Keles, zorlu bir deplasmandan galip dönmenin verdigi moralle maça çiktiklarini belirterek taraftarlara galibiyet hediye etmenin mutlulugunu yasadiklarini ifade etti.

Keles, “Ilk maçta iyi oynamamiza ragmen seyircimizin önünde kaybetmistik. Onlara bir galibiyet hediye etmek istiyorduk. Kazandigimiz için mutluyuz. Maç öncesi Galatasaray’i deplasmanda yenmenin morali vardi. Her maç tabii ki zor. Bu maçin zor geçecegini biliyordum. Rakibimiz de hoca degisikliginden dolayi bir tepki verecekti. Ama oyunun geleninde çok fazla pozisyon vermedik. Ürettigimiz pozisyonlar var. Daha önce golü yakalayabilirdik ama son dakikalarda elde ettigimiz golle çok degerli bir 3 puan kazandik. Yeni olusan bir takimiz. Ama yeni oyuncularin uyum süreci tahmin ettigimden daha erken oldu. Iki maçta bize inanilmaz katki sagladilar. Sonradan oyuna girenler de etkililerdi. 6 puan yaptik 3 maçta. Simdi önümüzde Kayserispor maçi var. Ona hazirlanacagiz. Gelecek adina bizim için umut verici. Güzel seyler oluyor. Insallah devamini getiririz.”

"Santrfor alacagiz"

Alternatif oyuncularda biraz sikinti yasadiklarini söyleyen Keles, gerekli takviyeleri yapacaklarini ifade etti.

Keles, “Santrfor alacagiz. Kenar ve orta saha oyuncusu alacagiz. Su an 8 yabancimiz var. Defansif olarak alternatif olarak biraz kenarlarda sikintimiz var. Bakalim gerekli takviyeleri yapacagiz. Lig uzun bir maraton. Su an 6 puandayiz ama gelecek adina daha saglam adimlar atmamiz gerekiyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA