Bayburt Özel Idare Spor, Kursunlu Ile Sözlesme Imzaladi

An Zentrum Bayburt Özel Idare Spor, Ramazan Kursunlu ile sözlesme imzaladi.

Bayburt Özel Idare Sporu 2022-2023 sezonunda çalistiracak olan yeni teknik direktör belli oldu. Geçen sezonu basarili bir sekilde Play Off oynayarak tamamlayan Bayburt Özel Idare, teknik direktör Ramazan Kursunlu ile anlasma sagladi. Anlasma sonrasi Kulüp Baskani Celil Çaliskan, “Ramazan hocamizla anlastigimiz için mutluyuz. Kariyeri ve tecrübesiyle hedefimize katki yapacak olan bir teknik adamla anlasmis olduk. Camiamiz için hayirli olmasini temenni ediyorum.” dedi.

Teknik Sorumlu Ramazan Kursunlu ise, “Bayburt’a ve taraftarlarimiza sunu ifade edeyim ki, Bundan sonraki süreçte, yapacagimiz transferler bu sehre ve bu takima inanan, bu ugurda savasan ve formasini terleten oyuncular toplulugundan olusacaktir. Basariya inanmayan hiç kimse ne basta ne de bu yolda ilerlerken bizlerle olmayacaktir. Herkesin bizlere destek vermesini bekliyorum” diye konustu.

Ramazan Kursunlu’nun çalistirdigi takimlar sirasiyla söyle; Bandirma Spor, Menemen Spor, Balikesir Spor, Turgutluspor, TFF Milli Takim Antrenörlügü.

Kaynak: İHA