Efeler 09 SFK Açiklamasi2 - BLD Kütahyaspor Açiklamasi1

Afyon’da yeni sezon hazirliklarini sürdüren Efeler 09 SFK, oynadigi ilk hazirlik maçinda Bld Kütahyaspor’u 2-1’lik skorla maglup etti.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele edecek olan Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, Afyon kampinda ilk hazirlik maçini 3.Lig 1.Grup’ta mücadele edecek olan Belediye Kütahyaspor ile oynadi. Afyon Kamp Merkezi’nde oynanan mücadeleye Efeler 09 SFK; Alper Özdemir, Recep Daylak, Sabutay Alper Bayülken, Gökhan Bulut, Onur Kintas, Furkan Cinkaya, Serdar Sudun, Fatih Bozok, Kaan Yilmaz, Süleyman Çelik ve Ishak Kurt 11’iyle basladi.

Karsilasmanin ilk yarisi golsüz esitlikle sona erdi.

Efeler 09 SFK’da mücadelenin ikinci yarisinda sahada; Emirhan Emir, Mahmut Emin Kabul, Ahmet Sag, Ömer Turan, Murat Sevimler, Furkan Tusik, Mustafa Ekin, Umut Kaya, Hakan Can Durdu, Adnan Gülen, Furkan Çarkçi, Ugur Çetinkaya ve Görkem Dincil forma giydi.

Maçin 54.dakikasinda Adnan Gülen sag kanattan ceza sahasi içine yerden sert ortasini Mustafa Ekin alti pas içinde topa kayarak aglara yolladi ve takimimizi 1-0 öne geçirdi. 61.dakikada bu kez Mustafa Ekin’in ceza sahasi yay üzerinde disa dogru çikardigi topu, Furkan Çarkçi ceza sahasi disindan sert vurarak aglara yolladi ve skoru 2-0 yapti. Maçin 84.dakikasinda rakip Belediye Kütahyaspor skoru 2-1 yapti ve karsilasma bu sonuçla sona erdi.

Efeler 09 SFK yarin ve Persembe günü yapacagi idmanlarin ardindan Aydin’a geri dönüs yapacak.

Kaynak: İHA