Cerrahi Hastanesi'nden Yagli Gürese Saglik Destegi

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Geleneksel Türk Spor Oyunlari Kompleksi’nde gerçeklesen yagli güres müsabakasina saglik destegi verdi.



Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Denizli Büyüksehir Belediyesi ile Pamukkale Belediyesi tarafindan Geleneksel Türk Spor Oyunlari Kompleksi’nde düzenlenen yagli güres müsabakasina saglik destegi verdi. 43’ü baspehlivan olmak üzere 500 pehlivanin mücadele ettigi yagli güres müsabakasinda Özel Denizli Cerrahi Hastanesi saglik personelleri güresçilerin yaralanma, burkulma gibi durumlarinda hemen müdahale etti. Misafir girisinde stant açan Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, sporculari ve seyircileri bilinçlendirdi.

Kiran kirana geçen gürese Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. Salih Özcan’da katilim sagladi. Alanda gerekli tedbirleri alarak herhangi olumsuzluga karsi tedbirli olduklarini belirten Dr. Özcan, “Öncelikle ata sporumuzun yasatilmasi, canlandirilmasi için bu organizasyonu düzenleyen Denizli Büyüksehir Belediyesi’ne ve Pamukkale Belediyesi’ne çok tesekkür ediyorum. Gerçekten mükemmel bir katilim var. Görüldügü üzere Denizli halki geleneksel spor destekliyor ve önem veriyor. Bizlerde ilk müsabakalardan bu yana saglik önlemlerimizi alarak beklemeye geçtik. Insallah olmaz ama herhangi bir olumsuzlukta burada bulanan görevlilerimiz yaralanan güresçilerimizi aninda müdahale ederek yanlarinda oluyor. Yine ayni sekilde müsabakalari izleyen seyircilerinde yanindayiz. Burada onlari bilinçlendirerek kazalarin önüne hep beraber geçmis oluyoruz ve sorunsuz bir sekilde maçlarin geçmesini temenni ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA