Bal-Kes'te Iç Transfer Bütün Hizi Ile Sürüyor

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta mücadele edecek olan Balikesirspor’da iç transfer çalismalari devam ediyor. Geçen sezonlarda Balikesirspor formasini terleten Doga Iseri, Oguz Han Aynaoglu, Sedat Dursun, Ayberk Kaygisuz ve Birol Parlak ile sözlesme imzalandi.

Balikesirspor tesislerinde Baskan Nedim Ömer ile Futbol Sube sorumlusu Ismet Deniz ile bir araya gelen Doga Iseri, Oguz Han Aynaoglu, Sedat Dursun, Ayberk Kaygusuz ve Birol Parlak, Balikesirspor’a baglayan imzalarini attilar. Balikesirspor kulübünden yapilan açiklamalarda su ifadelere yer verildi: "Doga Iseri de Imzaladi. Iç transfer çalismalarini sürdüren Balikesirspor’umuz, Baskanimiz Nedim Ömer ile Baskan Yardimcimiz ve Futbol Sube Sorumlumuz Ismet Deniz’in katilimiyla düzenlenen törende 5.5 sezondur formamizi giyen tecrübeli sol bek Doga Iseri ile sözlesme imzaladi.

Atilan imzalarin her iki taraf için de hayirli olmasini temenni eder, futbolcumuz Doga Iseri’ye kirmizi-beyazli forma altinda basarilar dileriz.

Balikesirspor’umuz, Altyapimizdan yetisen yetenekli oyuncumuz Ayberk Kaygisiz ile 3 yillik sözlesme imzaladi.

Imza törenine Baskanimiz Nedim Ömer, Baskan Yardimcisi ve Futbol Sube Sorumlumuz Ismet Deniz ile As Baskanimiz Ahmet Erkarapinarli katildi.

Yapilan anlasma, gelecegimiz olan Ayberk Kaygisiz’a ve camiamiza hayirli olsun.

Oguzhan Aynaoglu ile devam ediyoruz!

Iç transfer çalismalarina devam eden Balikesirspor’umuz, Baskanimiz Nedim Ömer ile Baskan Yardimcimiz ve Futbol Sube Sorumlumuz Ismet Deniz’in katilimiyla düzenlenen törende 1.5 sezondur formamizi giyen tecrübeli futbolcumuz Oguzhan Aynaoglu ile sözlesme imzaladi.

Atilan imzalarin her iki taraf için de hayirli olmasini temenni eder, futbolcumuz Oguzhan Aynaoglu’na kirmizi-beyazli forma altinda basarilar dileriz.

Sedat Dursun da aramiza katildi!

Iç transfer çalismalarini sürdüren kulübümüz, Baskanimiz Nedim Ömer ile Baskan Yardimcimiz ve Futbol Sube Sorumlumuz Ismet Deniz’in katilimiyla düzenlenen törende 1.5 sezondur formamizi giyen basarili futbolcumuz Sedat Dursun ile sözlesme imzaladi.

Atilan imzalarin her iki taraf için de hayirli olmasini temenni eder, futbolcumuz Sedat Dursun’a çubuklu forma altinda basarilar dileriz.

Birol Parlak ile yeniden!

Iç transfer çalismalarini sürdüren kulübümüz, Baskanimiz Nedim Ömer ile Baskan Yardimcimiz ve Futbol Sube Sorumlumuz Ismet Deniz’in katilimiyla düzenlenen törende 2 sezondur formamizi giyen tecrübeli futbolcumuz Birol Parlak ile sözlesme imzaladi.

Atilan imzalarin her iki taraf için de hayirli olmasini temenni eder, futbolcumuz Birol Parlak’a kirmizi-beyazli forma altinda basarilar dileriz" ifadelerine yer verdi. Balikesirspor’da yeni sezon çalismalarina Ali Hikmet Pasa tesislerinde yaptigi antrenmanlarla devam ediyor.

Kaynak: İHA