Selendi'de Atli Ciritte Çeyrek Final Maçlari Basladi

Geleneksel Spor Dallari Federasyonu Atli Cirit Türkiye Sampiyonasi B Grubu çeyrek final mücadelesi Manisa’nin Selendi ilçesinde basladi.

Türkiye Geleneksel Atli Spor Dallari Federasyonunca düzenlenen Atli Cirit Türkiye Sampiyonasi çeyrek final mücadelesi Manisa’nin Selendi ilçesinde basladi.

Vali Muzaffer Ecemis Cirit Sahasinda baslayan 5 takimin katilimiyla 5 gün devam edecek müsabakalar sonrasi 21 Agustos Pazar günü 1 takim yari finale çikacak.

Geleneksel Spor Dallari Federasyonu Atli Cirit Türkiye Sampiyonasi B Grubu çeyrek final müsabakalarini Erzurum, Erzincan, Bayburt ve Usak Bölgesi hakemleri yönetiyor. Puan usulü ile oynanan ve 1 takimin günlük bay geçtigi çeyrek finalde, Selendi Atli Cirit Takimi, Usak Binicilik Ihtisas Atli Cirit Takimi, Usak Ürünköy Genç Atli Cirit Takimi, Usak Esme Gündüzoglu Atli Cirit Takimi ve Balikesir Sindirgi Atli Cirit Takimi katiliyor.

Her gün saat 16.00’da birinci müsabaka, saat 18.00’da ikinci müsabakalar oynanacak. Pazar günü ise saat 10.00’da bir maç saat 14.00’da ikinci maçlarin sonunda yari finale çikan takim belli olacak. Yari finale çikan takim sonraki günlerde belli olacak olan tarihlerde yari final müsabakalarina çikacak.

Ilk gün müsabakalarinda Usak Binicilik Ihtisas Atli Cirit Takimi rakibi Balikesir takimi olan Sindirgi Atli Cirit Takimini, Usak Ürünköy takimi da Selendi Atli Cirit takimini yenerek çeyrek final maçlarina basladi.

Kaynak: İHA