Zeki Sinanoglu Ve Tolga Çokkosan Turgutluspor'da

TFF 3. Lig ekiplerinden Turgutluspor, Gaziantepspor, Adiyamanspor, Manisaspor, Iskenderunspor, Dersimspor, Kozan Belediye, Muglaspor, Fatsa Belediye ve Aliaga FK formalari giyen 28 yasindaki tecrübeli orta saha oyuncusu Zeki Sinanoglu ve Schalke 04 altyapisinda yetisen sirasiyla Bochum, RW Essen, Wattenscheid 09 ve Wuppertaler SV formalari giyen 27 yasindaki gurbetçi sol kanat oyuncusu Tolga Çokkosan ile anlasmaya vardi.

Zeki Sinanoglu ve Tolga Çokkosan, bugün Turgutluspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde formayi giyerek resmi sözlesmeye imza atti. Imza töreninde Turgutluspor Yönetim Kurulu üyeleri yer aldi.

Imza töreni sonrasi konusan tecrübeli oyuncu Zeki Sinanoglu, “Büyük ve hedefleri olan bir camiaya geldim. Takim arkadaslarimla birlikte kulübümün basarisina katkida bulunmak istiyorum. Burada oldugum için mutluyum. Ligin baslamasina kisa bir süre kaldi. En iyi sekilde çalisip, yeni sezonda takimimin basarisina katkida bulunmak istiyorum. Transferimde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.” dedi.

Basarili oyuncu Tolga Çokkosan, “Hedefleri olan bir camiaya geldim. Burada olmaktan dolayi çok mutluyum. Ilk geldigim günden itibaren dogru bir karar verdigimi anladim. Bana güvenen ve burada olmama imkan saglayan herkesi mutlu etmek için savasacagim.” diye konustu.

Tecrübeli oyuncu Zeki Sinanoglu ve Tolga Çokkasan’i kadrolarina kattiklari için mutlu olduklarini belirten Turgutluspor Futbol Sube Sorumlusu Hasan Egilmez ise sunlari söyledi: “Zeki ve Tolga tecrübeli oyuncular. Hem Zeki’nin hem de Tolga’nin gücümüze güç katacagindan hiç süphem yok. Anlasma her iki taraf içinde hayirli ve ugurlu olsun. Zeki Sinanoglu ve Tolga Çokkosan kardeslerime hos geldiniz diyor yeni sezonda kendilerine basarilar diliyorum.”

Kaynak: İHA