Yunusemreli Hentbolcular Sezonu Açiyor

Yeni sezonda Manisa’yi 2. Lig Erkekler Hentbol Ligi’nde temsil edecek olan Yunusemre Belediyespor Hentbol Erkek A Takimi, 2022-2023 sezonu için hazirliklarina önümüzdeki haftadan itibaren baslayacak.

Geçen sezon bölgesel ligde mutlu sona ulasarak 2. lig vizesini almayi basaran Yunusemre Belediyespor Erkek Hentbol Takimi, önümüzdeki hafta yeni sezon çalismalarina baslayacak. Kulüp Genel Koordinatörü Güliz Onater, teknik heyet ve sporcularla istisare toplantisinda bir araya geldi. Çok Amaçli Spor Salonu’nda yapilan toplantida yeni sezonun hayirli olmasini dileyen Onater, “Gurur duydugumuz takimimizin tribünleri costurup Manisa’miza hentbolu sevdirecegine inaniyoruz. Yeni sezonun centilmence geçmesini diler, sehrimize, kulübümüze ve hentbol camiasina hayirli olmasini temenni ederim” dedi.

Antrenör Vedat Öcal da geçen sezon bölgesel ligde elde ettikleri basariyi 2. ligde de devam ettirmeyi planladiklarini belirterek, “Ligimizin ekim ayinda baslatilmasi bekleniyor. Daha zorlu bir lig olacak. Bu haftadan itibaren lige hazir girmek için siki bir çalisma temposuna girecegiz. Potansiyeli olan, karakterli, genç ve çaliskan bir oyuncu grubumuz var. Hedefimiz altyapi agirlikli mevcut takima birkaç yeni arkadasimizi da dahil ederek Manisa’yi en iyi sekilde temsil etmek. Bizlere bu yolda destek olan Yunusemre Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Çerçi’ye, Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürümüz Yunus Öztürk’e ve Kulüp Baskanimiz Arif Alkan’a tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA