Ufuk Kahraman Açiklamasi 'Iç Sahadaki Ilk Maçimizi Kazanmak Istiyoruz'

Altinordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, Sakaryaspor karsisinda oynayacaklari sezonun ilk iç saha maçini kazanmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in ikinci haftasinda Altinordu, 20 Agustos Cumartesi günü Sakaryaspor’u agirlayacak. Bornova Aziz Kocaoglu Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 21.45’te baslayacak.

Maç öncesinde kirmizi-lacivertli takim, Torbali Metin Oktay Yerleskesi’nde hazirliklarini sürdürüyor. Bu sabah saatlerinde Teknik Direktör Ufuk Kahraman yönetiminde yapilan antrenmanda futbolcular, isinma hareketlerinin ardindan yarim sahada taktik agirlikli bir antrenman gerçeklestirdi.

Ufuk Kahraman: "Üç puanla ayrilmak istiyoruz"

Sakaryaspor maçi öncesinde açiklamalarda bulunan Altinordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, sezona Gençlerbirligi beraberligi ile basladiklarini hatirlatarak, "Gençlerbirligi maçinda iyi geçen 90 dakikada eksik yanlarimizi gördük. Kazanabilecegimiz bir maçtan bir puanla ayrildigimiz için üzgünüz. Sakaryaspor bu sezon kadrosunu güçlendirdi. Bizim adimiza kolay maç olmayacak. Onlar da lige kayipla basladilar. Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Sahamizdaki maçtan üç puanla ayrilmak istiyoruz" dedi.

Genç teknik adam, Bornova Aziz Kocaoglu Stadyumu’nda oynadiklari karsilasmalardaki havanin bir baska oldugunu vurgulayarak, "Altinordu organizasyonu olarak içerideki maçlarimiz ayri bir havada geçiyor. Temeli güçlü bir taraftar grubumuz var. Yine Altinordu Futbol Okullari’ndaki sporcularimiz tribünleri dolduruyor. Onlarin tribünlere gelip bizi desteklemesi bize ayri bir güç veriyor. Içerdeki ilk maçimizi kazanmak istiyoruz" diye konustu.

Öte yandan Altinordu ile Gençlerbirligi arasinda oynanacak karsilasmanin biletleri satisa çikti. Buna göre VIP 200 TL, numarali 50 TL, misafir tribünü ise 40 TL’den satisa çikti.

Kaynak: İHA