Süper Lig devleri peşinden koşuyordu! Jason Denayer’in yeni adresi sürpriz oldu…

Süper Lig'de bir dönem Galatasaray forması giyen Jason Denayer, yaz transfer döneminde Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray ile anılmıştı. Son olarak Lyon forması giyen Belçikalı savunmacı, sözleşmesinin bitiminin ardından serbest statüye düştü. Yaz aylarını boş geçiren Denayer, sürpriz bir takıma imza atmak üzere. İşte son dakika haberinin detayları…

Son dakika haberleri… Belçika Milli Takımı'nın as stoperlerinden birisi olan Jason Denayer, kariyerinin genç dönemlerinde Galatasaray forması giymişti.

Sarı-kırmızılı takımda gösterdiği performansla piyasasını arttıran Denayer, daha sonra Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'a transfer oldu.

Lyon'da geçirdiği 4 sezonun ardından kulüpsüz kalan Denayer, bu yaz transfer döneminde yeniden Süper Lig devleriyle anıldı.

Süper Lig devleri peşinden koşuyordu! Jason Denayer’in yeni adresi sürpriz oldu…

Ancak oyuncunun yüksek maliyeti, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın bu transferi gerçekleştirmemesindeki en büyük neden oldu.

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de istediği Jason Denayer'in yeni takımı belli oluyor.

Super Deporte'de yer alan habere göre, Valencia ile görüşme gerçekleştiren Belçikalı savunmacının yüksek talebi sebebiyle İspanyol ekibine transferi gerçekleşmedi.

Süper Lig devleri peşinden koşuyordu! Jason Denayer’in yeni adresi sürpriz oldu…

AL-NASR'A GİDİYOR

Valencia ile anlaşma noktasına gelen ancak yüksek maaş talebi nedeniyle vazgeçen İspanyol ekibi sonrası, Arabistan'ın Al Nasr kulübü devreye girdi.

YILLIK 3.5 MİLYON EURO

Oyuncu ile her konuda anlaşma sağlayan Suudi ekibi Belçikalı oyuncu ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Al Nasr'ın Jason Denayer'e yıllık 3.5 milyon Euro ödeme yapacağı belirtildi.

Güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösterilen Belçikalı futbolcu, Manchester City, Galatasaray, Sunderland, Celtic ve Lier takımlarında oynamıştı.