MTB Sakarya Night Cup Tamamlandi

Uluslararasi Bisiklet Birligi (UCI) tarafindan Sakarya’da düzenlenen MTB Sakarya Night Cup yarisi tamamlandi. 4 buçuk kilometrelik parkurda elit erkeklerde Almanya’dan Silas Graf, elit kadinlarda da Kazakistan’dan Tatyana Geneleva 1’inci oldu.

Cumhurbaskanligi himayelerinde, Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklestirilen Uluslararasi Bisiklet Festivali’nde heyecan devam ediyor. MTB Cup Maraton Serisi Bisiklet Yarislari’nin ardindan bugün de MTB Sakarya Night Cup’ta pedallar sampiyonluk için çevrildi. Elit erkekler ve elit kadinlar kategorilerinde gerçeklestirilen yarislara 10 ülkeden 31 sporcu katildi.

Ayçiçegi Bisiklet Vadisi içinde gerçeklestirilen yarislarda erkekler 7, kadinlar ise 6 tur atti. Sampiyon olmak için pedal çeviren sporcular yaklasik 1 buçuk saat süren zorlu mücadelenin ardindan elit erkekler kategorisinde Alman sporcu Silas Graf 1’inci, Isviçreli bisikletçi Ursin Spescha 2’nci ve yine Almanya’dan Murkus Eydt 3’üncülük elde etti. Elit kadinlarda bitis çizgisini geçen Kazakistanli sporcu Tatyana Geneleva 1’inci, Yunanistanli bisikletçi Eleftheria Giachou 2’nciligi ve yine ayni ülkeden Alexandra Adam 3’üncülük elde etti.

Kaynak: İHA