Gaziantep ALG Spor, Avrupa'da Sahaya Çikiyor

Gaziantep ALG Spor, Avrupa Kadinlar Sampiyonlar Ligi 1. Tur ilk maçinda oynayacagi Brann maçi hazirliklarini tamamlayarak maç saatini beklemeye basladi.

Turkcell Kadinlar Futbol Süper Ligi 2021-2022 sezonunu sampiyon olarak tamamlayan ve Avrupa Kadinlar Sampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Gaziantep ALG Spor, ilk maçina yarin çikiyor.

Avrupa’da ülkemizi temsil edecek olan Gaziantep ALG Spor, Kadinlar Futbol Sampiyonlar Ligi ilk maçinda yarin saat 18.00’da Norveç ekibi SK Brann ile karsi karsiya gelecek. Norveç ekibinin de onay vermesiyle birlikte Gaziantep ALG Spor - SK Brann maçi Sirbistan’in Subotica sehrinde oynanacak.

Son hazirliklarini bugün yaptigi çalisma ile tamamlayan Sari-grili takim, maç saatini beklemeye basladi.

ALG Spor, yarin karsilasacagi Norveç ekibi Brann’i geçmesi halinde 21 Agustos’ta bu kez Sirbistan ekibi Subotica ile yine deplasmanda karsi karsiya gelecek.

"Inaniyoruz, basaracagiz"

Gaziantep ALG Spor Kulübü Baskani Ali Gözcü, Sampiyonlar Ligi eleme 1. turunda yarin karsilasacaklari Brann maçina hazir olduklarini belirterek, "Çok iyi hazirlandik, heyecanliyiz. Iki sezon önce ilk kez katildigimiz Sampiyonlar Ligi’nden sanssiz bir sekilde elenmistik. Bu kez inaniyoruz, basaracagiz. Kadromuza çok iyi isimler kattik, çok iyi hazirlandik ve teknik ekibimiz, oyuncularimiz maçi bekliyoruz. Brann zorlu bir rakip, kolay olmayacak ama biz de kollektif futbol oynayan bir takimiz, teknik ekip ve oyuncularimiza güveniyoruz. Insallah önce Brann’i, ardindan da 21 Agustos’da Subotica’yi eleyerek sampiyonlar liginde yolumuza devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA