Boluspor'da Hedef Galibiyeti Devam Ettirmek

Spor Toto 1. Lig takimi Boluspor’un teknik direktörü Sait Karafirtinalar, Gençlerbirligi maçinin zor geçecegini belirterek, “Kazanip yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig ekibi Boluspor, geçtigimiz hafta deplasmanda Manisa FK ile oynadigi karsilasmadan aldigi 3 puanin ardindan Gençlerbirligi maçi hazirliklarina basladi.

Kendi evinde ligin ilk karsilasmasina çikacak olan kirmizi-beyazli ekip, buradan da 3 puanla ayrilarak galibiyetini devam ettirmek istiyor.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafirtinalar, ligdeki takimlarin tam olarak hazir olmadigini belirterek, “Hiçbir takimin fiziksel olarak ve takim oyunu anlaminda hazir olmadigini gördük. Milli takim arasina kadar bu inis çikislar her takimda görülecek. Kolay olmayacak ama oturduktan sonra ligde çok kaliteli isimler var. Çok ciddi yatirim yapan takimlar var. Biz de bunlardan birisiyiz. Ilerleyen haftalarda daha iyi oyunlar ve skorlar olacagini düsünüyorum” dedi.



“Çok önemli oyuncular disarida kalacak”

Oyuncularinin formalarinin garanti olmadigini ifade eden Karafirtinalar, “Lig çok uzun. Bugün oynayan belki yarin kadroya giremeyecek. Belki kadroda olmayan 11’de oynayacak. Bu rotasyonlari hep görecegiz. Milli takim arasina kadar takimi oturtmaya çalisacagiz. Ama hiç kimsenin formasi garanti degil. Alan götürecek gibi görünüyor. Çünkü çok degerli isimler kadronun bile disinda kaliyor. Bir kaleci, bir de genç bir arkadas aldiktan sonra 5 kisi kadroya almamiz gerekiyor. Bizim de 26 kisilik çok degerli bir kadromuz var. Çok önemli oyuncular disarida kalacak. Bu rekabet basariyi getirecek diye düsünüyorum. Bizim için tercih yapmak kolay degil. En iyisini tercih ederek sonuç almak istiyoruz” diye konustu.



“Zor bir maç olacak”

Gençlerbirligi maçi ile ilgili de konusan Sait Karafirtinalar, “Geçen hafta ligin en diri iki takimi oynadi, Gençlerbirligi ile Altinordu. Seyir zevki açisindan güzel bir maç oldu. Zor bir maç olacak. Ligin genç ve diri takimlarindan birisiyle oynayacagiz. Ona göre bizim de planlarimiz var. Kazanip yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA