Aliagaspor FK'dan Üst Üste Transferler

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) yeni sezonuna güçlü bir kadroyla girmek isteyen Aliagaspor FK, transfer çalismalarini hizlandirirken, sari siyahli yönetim üst üste bazi futbolculari renklerine bagladi.

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Aliagaspor FK, transfer çalismalarini hizlandirdi. Geçtigimiz haftalarda Çigli Belediyespor’dan santrafor Bartu Umut, Siverek Belediyespor’dan stoper Mustafa Çay, Eynesil Belediyespor’dan Ismail Berkan Gürel, Kizilcabölükspor sol kanat oyuncusu Kaan Akman, Malatya Yesilyurt Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Burak Evren ve Nazilli Belediyespor’dan kaleci Alper Yusuf Günaydin ile anlasmaya varan sari siyahli yönetim, 6 futbolcuyu daha renklerine bagladi.

Sari siyahli kulüp, 3. lig takimlarindan Sancaktepe Belediyespor takiminin 21 yasindaki kalecisi Ahmed Furkan Özdemir’i kadrosuna transfer etti. Anlasma saglanan Ahmed Furkan Özdemir ile Futbol Sube Sorumlusu Turgay Mete’nin de katilimiyla kulüp binasinda imza töreni düzenlendi.

Öte yandan sezona sampiyonluk parolasiyla hazirlanan Aliaga’nin futboldaki güçlü temsilcisi Aliagaspor FK, yeni sezon için çalismalarini sürdürüyor. Günde çift idman yapan sari siyahlilar, sabah saatlerinde Aliaga Gençlik Merkezinde yaptigi kuvvet çalismasinin ardindan aksam antrenmanini Aliaga Atatürk Stadyumu’nda gerçeklestirdi. Teknik Sorumlu Ali Beykoz yönetiminde yapilan antrenmanda futbolcular; denge, koordinasyon ve pas çalismasi yapti.

Kaynak: İHA